Хороскоп за 13. април

ГС
Хороскоп за 13. април

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Очекује вас пријатно изненађење у сусрету са вољеном особом. Будите довољно маштовити и инспиративни у сваком погледу. Дјелујете расположено и имате добре идеје. Важно је да осјетите психолошку или материјалну сигурност. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Бик

Довољан је позитиван подстицај или унутрашњи импулс да осјетите велики емотивни занос који вас приближава драгој особи. Уколико будете довољно ефикасни, предстоји вам нови добитак и морална сатисфакција. Немојте пропустити добру прилику. Налазите се у сјајној форми.

Близанци

Партнер се сувише ослања на вашу добру вољу, што вас додатно оптерећује. Ништа не може да се приведе крају без вашег учешћа. Дјелујете забринуто у очекивању да неко одговори на вашу понуду. Тражите заобилазно рјешење да бисте сачували своју пословну позицију. У вечерњим сатима пријаће вам нека омиљена забава као добра релаксација.

Рак

Не налазите оправдање за нечији поступак, али докле год осјећате узнемиреност не можете да донесете исправну одлуку. Направили сте погрешну пословну процјену или избор, сада вам преостаје да истрпите нечију критику. Немојте клонути духом, посматрајте ствари са више оптимизма.

Лав

У сусрету са вољеном особом важно је да тачно дефинишете своје емотивне жеље и спектар интересовања која имате. Неко у вама подстиче сумњу. Ипак, превише дискреције са ваше стране оставља негативан утисак на околину. Пријаће вам нечија близина или наклоност, као позитиван подстицај.

Дјевица

Партнер изненада доноси нову одлуку коју не жели да објашњава. Будите довољно стрпљиви, све ће доћи на своје мјесто. Сувише форсирате личне циљеве, тако да ваши сарадници реагују на различите начине. Важно је да сачувате добар однос са сарадницима. Потрудите се да побољшате концентрацију и кондицију.

Вага

Не можете да се помирите са тренутном ситуацијом. Дјелујете врло провокативно на партнера, али не постижете жељени ефекат. Заокупљени сте идејама које треба да вам омогуће бржи или лагоднији пословни успјех. Ваше понашање указује на претјерано истицање личних способности. Важно је да побољшате своју концентрацију и расположење.

Шкорпија

Уколико вам је стало да уљепшате однос са вољеном особом, нема потребе да постављате погрешна питања и провокативне ситуације. План који упорно покушавате да остварите у кругу сарадника не представља најбоље рјешење. Стога, немојте затварати очи пред чињеницама. Важно је да неко ужива у вашем присуству и да се радује вашим идејама.

Стријелац

Вољена особа индиректно покушава да утиче на вашу одлуку, нема разлога да сумњате у нечије искрене намјере. Учините све што је потребно да оправдате своју улогу у пословној сарадњи, покажите додатну мјеру одговорности. Дозволите неком да вас орасположи, опустите се.

Јарац

Дјелујете заводљиво и привлачно. Срећа је на вашој страни све док постоји заједничка жеља да сачувате емотивну блискост. Неко потврђује ваша очекивања у пословној сарадњи. Важно је да сачувате присебност духа у одлучујућем моменту. Потребно је да ускладите своје жеље и могућности, избјегавајте претјеривање.

Водолија

Блиски сусрет са једном особом постаје неизбјежан и представља добар повод за суочавање са истином. Обратите пажњу на нове информације и прихватите занимљиву идеју која представља потенцијални добитак. Пријаће вам активан одмор и више сати здравог сна.

Рибе

Напокон долазите до сазнања да нечија обећања нису довољно искрена. Поступите по својој савјести. Опустите се. Будите промишљени и немојте ризиковати у стварима које не познајете довољно или у ситуацијама када постоји неки вид забране.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана