Хороскоп за 12. април

ГС
Хороскоп за 12. април

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Финансијска ситуација вам је сада промјенљива и несигурно се осјећате због тога. Пред вама је неповољан период. На пољу љубави вас очекују неке мање несугласице са особом до које вам је стало. Могућ је мањи пад енергије.

Бик

Могуће је да ће вас оптерећивати неки мањи проблеми које у прошлости нисте до краја разријешили. Осјећате да са партнером имате све мање заједничких тема. Пред вама је неповољан период за љубав. Потребно вам је више сна.

Близанци

Ви имате прилику да на пословном пољу остварите стабилно стање којим ћете бити задовољни. У браку вас очекују мање трзавице са партнером. Имате утисак да је сујета пренаглашена у вашем односу. Повољан је период за дијету.

Рак

Требало би да се посветите томе да на пословном пољу напредујете и да озбиљно прихватите своје одговорности. Имате прилично добру комуникацију са особом до које вам је стало. Мањи проблеми са видом.

Лав

Помало сте забринути и није вам лако да ријешите све пословне недоумице које имате. Добро се слажете са вољеном особом. Осјећате се сигурно и испуњено када сте заједно. Пред вама је повољан дан. Проблеми са циркулацијом.

Дјевица

Очекује вас доста неких потешкоћа на пољу посла. Није вам лако да ријешите проблеме са сарадницима. Прија вам да будете сами са особом до које вам је стало. Желите да изградите више повјерења. Повећајте унос свјежег воћа.

Вага

Тренутно осјећате да на пољу посла можете да ријешите проблеме које имате. Вјерујете у себе и своје способности. Ново познанство је пред вама. Очекује вас период у којем ћете имати прилику за промјене. Укоченост у леђима.

Шкорпија

Треба вам више времена да бисте успјели да ријешите пословне компликације. Важно је да будете истрајни. Могуће је да сте направили неку грешку и да партнер не показује да је спреман да вам опрости. Избјегавајте унос алкохола.

Стријелац

Забринути сте за своје пословно поље. Могуће је да ћете у наредном периоду имати веће промјене. Допада вам се особа која дјелује некако дистанцирано од вас. Нисте задовољни. Потребан вам је одмор.

Јарац

Нисте задовољни својим послом и не видите дугорочно рјешење. Потребно је да будете мало креативнији. Уколико сте у браку, одређене трзавице које постоје између вас и партнера вас брину у већој мјери. Кожа вам је осјетљива.

Водолија

Није вам лако да остварите промјене које желите. Могуће је да пословна ситуација не зависи сасвим од вас. Могуће је да вам се допада особа коју сте недавно упознали. Спремни сте за везу. Желудац вам је осјетљив.

Рибе

Будите опрезни у комуникацији са сарадницима јер данас можете бити склони брзоплетим реакцијама. Очекује вас занимљива ситуација са особом која вам се допада. Препоручује вам се вјежбање од куће.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана