Хороскоп за 10. јун

Г.С.
Хороскоп за 10. јун

Сваки дан требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате.

Погледајте шта вас очекује  данас.

Ован

Понекад у љубавној вези пожелите више него што је могуће, али нема разлога жалити се на вољену особу. Прихвати оно што добијеш. Околина позитивно реагује на ваше идеје и неко вас потиче на активну улогу или додатну креативност. Штитите пословне интересе. Обратите пажњу на снове.

Бик

Имате лош предосјећај или би требало да провјерите свог партнера. Дјелујете напето и сумњичаво. Не будите разметљиви када износите своје идеје и не осуђујте понашање других људи ако за то немате добар разлог. Морате се ослободити стресних ситуација, опустити се.

Близанци

Предосјећате да неко интензивно размишља о вама. Примјећујете необичне емотивне сигнале или неке скривене поруке. Нема разлога за бригу због различитих коментара, јер увијек постоји неко ко има другачије идеје. Извршавајте своје обавезе на вријеме. Обратите пажњу на правилнију исхрану.

Рак

Нема разлога сумњати у нечије осјећаје. Допустите да вас понесе емотивни занос, као добар знак љубави. Суочавате се с новим компликацијама. Морате успоставити листу приоритета и изборити се за бољи статус међу колегама. Уживајте у лијепим стварима, опустите се од напорног рада.

Лав

Мучи вас чињеница да вашем партнеру понекад недостаје инспирације, храбрости или искрености. Учините нешто у вези са тим. Одбијате прихватити нечију услугу која вас обавезује на партнерство под одређеним условима. Уживаћете у више сати здравог сна, обратите пажњу на своје снове.

Дјевица

Партнер вам покушава помоћи или вас орасположити. Заједнички сусрет може се претворити у најљепши дио стварности. Полазите од погрешних информација па ваше прогнозе дјелују неувјерљиво. Прихватите добронамјерну критику. Нема потребе да се оптерећујете тешким темама.

Вага

Ако су ваши осјећаји у складу с гласом разума поступите по савјести, без детаљних објашњења и осјећаја кривице. Постоје ситуације када је тешко објаснити узрок и посљедицу, важно је извршити редовне обавезе. Обратите пажњу на здравији начин исхране, потребно вам је више витамина.

Шкорпија

Нема потребе да се понашате скромно у друштву вољене особе. Пратите своје осјећаје или откуцаје срца. Прави смисао или задовољство проналазите у различитим ситуацијама које вам поправљају расположење и обогаћују животно искуство. У изврсној сте форми.

Стријелац

Ако желите да све функционише беспријекорно, морате имати добру вољу и одређене манире при сусрету с вољеном особом. Задржите оптимистично расположење, важно је пратити пословни тренд који вам омогућује већу афирмацију међу колегама. Зрачите позитивном енергијом и стимулативно дјелујете на околину.

Јарац

Нема разлога за лажну скромност у друштву вољене особе. Покажите да можете засјати пуним сјајем и ентузијазмом у правом тренутку. У изврсној сте прилици утицати на неки посао или удвостручити своје резултате. Морате преузети иницијативу. Приуштите себи омиљену забаву у одабраном друштву, акумулирајте позитивну енергију.

Водолија

Боље је прихватити партнерову идеју него изазвати нову љубоморну сцену. Немојте се заваравати да је све што чујете истина. Неко вас може изненадити на ружан начин и без објашњења својих поступака. Претјерана забринутост лоше утиче на вашу концентрацију.

Рибе

Ако желите да у љубавној вези све функционише беспријекорно морате имати добру вољу и одређене манире као свој заштитни знак. Обратите пажњу на нове информације, будите у тренду или испред других у рјешавању важних пословних дилема. Важно је да осјетите емотивну инспирацију, као покретач за добро расположење.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана