Хороскоп вам одређује да ли имате ниске критеријуме при одабиру партнера

Агенције
Хороскоп вам одређује да ли имате ниске критеријуме при одабиру партнера

У страху да неће наћи одговарајућег партнера неки људи спуштају своје критеријуме како би имали веће шансе да нађу неког и мисле да је боље да буду с било ким него сами.

Неке хороскопске знакове њихови ниски критеријуми воде у унапред пропале везе и одржавање односа с људима који нису добри за њих, само су неки знакови подложнији томер, пише Your Tango.

1. Стрелац

Стрелац код скоро сваке особе може да нађе нешто што му се свиђа, што је добра особина. Они желе да се забаве и виђају се с много различитих људи. Имају велико срце, али и проблеме с везивањем. Али чим однос почне да личи на нешто озбиљно, Стрелац губи занимање. Будући да не желе да им срце буде сломљено, лакше им је да буду у вези с људима за које знају да се неће везати.

2. Рибе

Љубав је Рибама изузетно важна. Оне су дивне када су у вези и каткад људима дају шансу јер им их је жао и зато што не желе да их повреде. Проблем с том несебичношћу Риба је у томе што због тога пристају на много мање од онога што могу да имају и што заслужују. Припадници овог знака не траже превише, јер су спустили своје критеријуме колико су могли, па завршавају с онима који нису вриједни ни њих, ни њихове љубави.

3. Ован
Овновима се у животу догађа доста тога, па немају ни времена, ни енергије да дискриминишу оне који желе да се забављају с њима. Они воле да излазе и забављају се, али као и сви други могу да сеосјећају усамљено. Припадници овог знака су импулсивни и могу да приђу некоме чак и у радњи и питају га да оду на пиће само зато што им се та особа осмијехнула. Осим тога, Овнови су нестрпљиви и не желе да траже вријеме тражећи савршену особу.

4. Водолија

Водолија је позната по томе што има широк опсег људи с којима се дружи. Она је врло независна и каткад зна да дјелује далеко и резервирано. Исказивање емоција може да им изазове неугодност, па када улазе у везу најчешће не траже емотивну повезаност. Радије ће да се виђају с више људи без драме, него да буду у вези с једном особом која тражи емотивну повезаност.

5. Вага

Ваге знају да буду површне и толико се занесу нечијим изгледом да не обрате пажњу на то јесу ли компатибилне с њим. Оне превише енергије троше на погрешне ствари, умјесто да провјере има ли неко вриједности и занимања слична њиховим. Није реткост да се Вага забавља с неким с ким није подударна само због тога што је та особа лијепа, пише Index.hr.

6. Јарац

Овај знак има високе стандарде у вези са својом личношћу, али је врло флексибилан када се ради о људима с којима се забавља. Некад се догоди да Јарац не жели да буде предвидив и да игра на сигурно, па се забавља с неким ко му ни на који начин не одговара. Припадници овог знака цијене традиционалне вредности, али то не значи да им се не догађа да с неким буду искључиво ради забаве, без размишљања о томе хоће ли однос да прерасте у нешто озбиљније.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана