Хороскоп открива колико можете вјеровати вашим сновима

zenskikutak.rs
Хороскоп открива колико можете вјеровати вашим сновима

Бик сања о љубави, а Риба сања снове у боји... Пронађите свој знак и схватићете зашто вам одређене ствари долазе у снове...

Стручњаци у области астрологије вјерују да хороскопски знак и те како утиче на то шта ћете сањати.

Ован воли да рјешава проблеме у сновима, Бик сања о љубави, а Риба сања снове у боји... Пронађите свој знак и схватићете зашто вам одређене ствари долазе у снове!

Ован

Иако можда не сањате често, онда кад сањате налазите у ситуацијама у којима прижељкујете да рјешите неки пословни проблем, поготово уколико се бавите јавним послом. Бавите се професионалним положајем, или желите да и у стварном животу превлада онај такмичарски дио ваше природе. Свеједно да ли сањате побједу или пораз у бокс мечу или вожњи брзим спортским колима, код вас је увијек присутна подсвјесна жеља да се кључ за рјешење неког проблема налази управо у вашим сновима.

Бик

Већина представника вашег знака много сања и зато волите да, чим се пробудите, вашем партнеру или некој другој блиској особи препричате ваш сан до танчина, с посебним освртом на оне догађаје или особе у сну које симболишу моћ, ауторитет, финансијску стабилност, али првенствено љубав. Може се догодити да ваши снови у којима путујете и враћате се вољеној особи представљају компензацију за нешто што бисте вољели да доживите на јави, али вам то не полази за руком.

Близанци

Ваши снови у којима сте на сцени, окружени пажњом или охрабрени аплаузима, могу значити да вас жеља за популарношћу у јавности, ма чиме да се бавите, никако не пролази. Напротив, како живите углавном брзо, бурно или крајње рационално рјешавате животне проблеме, у вашим сновима крије се "инстант" рјешење у облику изненадне појаве неке особе која има везе с далеким земљама или страним градовима која ће вам помоћи, кад се најмање будете надали.

Рак

Пошто вашим знаком влада Мјесец (машта), ваши снови су испуњени подсвјесним жељама за успјехом који ћете остварити, успркос сумњама ваших најближих рођака, пријатеља или колега. Снови вам често наговјештавају сусрете с особама које ће вам пружити "вјечну љубав" или с онима који ће се потрудити да ваша друштвена позиција буде на највишем нивоу. Кад сањате егзотичне дестинације или људе који долазе из далеких земаља обично вас предосјећај не вара, јер они заиста, на неки начин, прије или касније уђу у ваш живот.

Лав

Обично сањате оно што симболише ваш успјех, било да се ради о освајању највишег положаја на послу, неочекиваном "лансирању" од стране особа које препознају ваше квалитете или одлазак у неку другу средину (страна земља, град) у којој ћете и себи и другима потврдити коликознате да се снађете гдје год да вас живот одведе. Често, снови о иностранству представљају вашу скривену тежњу за проналажењем идеалног емотивног партнера.

Дјевица

Нисте баш сигурни колико ваши снови одражавају догађаје током дана који су вас до те мјере оптеретили да их проживљавате и кад спавате. Често вас прати осјећај да имате неког заштитника који вам се појављује у сновима и који вам даје упут у то шта би, како и када би требало урадити, поготово када је ваш емотивни живот у питању. Због ваше практичности, снови су за вас понекад право олакшање, јер је у њима све могуће.

Вага

Догађа вам се да сањате снове који као да вас опомињу на ваше или нечије понашање у одређеном временском периоду, тако да вам често доносе и рјешење, јер чим се пробудите рационални дио ваше природе почиње да тражи излаз из неке ситуације која вас оптерећује. Понекада сањате особе које сте у будном стању на неки начин запоставили или потисли, али најчешће се ради о ситуацијама када требате прихватити или избјећи неку одговорност.

Шкорпија

Као представник воденог знака, имате привилегију да доста сањате и да вам често оно што сте сањали наговјештава баш оно што прижељкујете. У питању је безгранична љубав од особе коју волите, и остварење ваших најскривенијих жеља о којима ријетко коме причате. Догађа вам се да сањате предјеле и мјеста на којима никада нисте били, а имате осјећај да сте или ћете једног дана баш тамо отићи, у чему вам највише помаже ваша непогрешива интуиција.

Стрелац

Најбоље рјешење неког проблема у вези с вашим физичким стањем или стварним могућностима углавном проналазите у вашим сновима, јер поред Нептуна (машта) и Јупитер (успјех) влада вашим знаком. Догађа вам се да имате и телепатске снове, јер се неке ситуације или догађаји из живота људи који су вам драги, на неки начин, мање или више, подударају с оним што сте ви већ сањали. Тако им, прије него што и они тога постану свјесни, проналазите излаз из проблема, баш ту, у вашим сновима.

Јарац

Ваши снови вам доста говоре, али најчешће вам нешто разјашњавају или доносе рјешење за неке недоумице или ситуације у стварном животу, поготово у вези с емоцијама. Углавном знате да раздвојите када се догађаји и људске судбине ваших најближих рођака, пријатеља или пословних партнера понављају у вашим сновима и када вам неко из неког другог паралелног свијета доставља "информације у шифрама" у којима лежи кључ за доношење неке одлуке.

Водолија

Вашим сновима доминира жеља за разноврсношћу, игром, радостима живљења и они су у великој мјери проткани вашом потребом да будете истовремено на два или више мјеста, што је у стварности понекад прилично напорно. Успјех у облику утицајних особа које у вама виде нешто што нема нико други, када сањате, најчешће представља путоказ за дилеме на јави, а љубав симболише атрактивна особа из ваших снова коју ћете срести тамо гдје се најмање надате.

Рибе

Вашим знаком влада Нептун, симбол снова, па ви вјероватно сањате често и то у боји, а у сновима најчешће проналазите врло практична рјешења за неке ситуације које не знате рјешити у стварном животу. Препричавате ваше снове особи поред које се будите, а уколико сте сами, онда их записујете, јер имате осјећај да ће се тако лакше или брже остварити, нарочито када се ваше еротске фантазије о моћној и сексепилној особи која долази из далека, често "пресликавају" у вашим сновима.

Уколико желите да сазнате значење својих снова, тумачење можете пронаћи овдје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана