Хороскоп открива како вас други доживљавају

ГС
Foto: илустрација

Сваки од 12 хороскопских знакова има јединствене особине.

Ован

Људи често имају утисак да вас није брига за друге јер сте фокусирани само на сопствене жеље. Када у нешто вjерујете спремни сте да се борите за то и не дозвољавате да вас други ометају на путу према вашем циљу

Волите авантуре, потребно вам је узбуђење и сматрате да је живот прекратак да бисте ствари које желите одлагали због других људи. Емотивни сте, али не дозвољавате да вас то омета у остваривању сопствених циљева.

Бик

Остављате утисак суздржане особе, али истина је да сте само врло избирљиви кад је рijеч о особама које пуштате да вам се приближе. Особе до којих вам је стало обасипате љубављу и пажњом, али сте и опрезни јер не желите да будете повријеђени на крају.

Прије него што некоме дозволите да постане дио вашег живота, желите да будете сигурни да ће вам та особа узвратити на исти начин.

Близанци

Људи вас често доживљавају као нестабилну особу јер сте веома страствени и брзо мијењате интересовања. Прелазите с једног хобија на други у трену ока, али то радите јер знате да има толико тога што бисте радо научили, толико тога што волите.

Не можете замислити да се нечега држите заувијек, и зато сте непрестано у покрету. Кроз то кретање ви развијате своју личност. То ипак не значи да не цијените оно што имате, то само значи да се унапријед радујете ономе што тек долази.

Рак

Остављате утисак особе којом је лако манипулисати, која лако потпада под туђи утицај, али то је зато што сте екстремно брижни и љубазни према другима. Ипак, довољно сте паметни да знате када је вријеме да се окренете и одете.

У вези, ви ћете бити партнер који улаже све, који даје најбоље од себе, али бићете и онај који одлази први, ако дође вријеме за растанак. Понекад, људе изненађује ваша одлуком да лако наставите даље.

Лав

Врло сте самоувјерени, толико да људи најчешће мисле да вам никад није потребна подршка. Иако волите своју независност и волите да радите ствари на свој начин, то не значи да не желите да вам се ода признање за уложени труд.

Без обзира на вашу независну природу, ви жудите за везом, за добрим односима с људима и пријало би вам кад бисте током тренутака кад вас ухвате несигурност и преиспитивање добили и који комплимент или ријеч охрабрења

Дјевица

Људи вас обично доживљавају као особу опсједнуту послом, као потпуног радохоличара, али оно што им често промакне је да је ваш посао заправо ваша велика страст. Док се други жале на ситуацију на послу и боре се да успоставе какву-такву равнотежу између посла и приватног живота, ви уживате у својој каријери јер вас посао испуњава.

Ријетки су људи који имају такав однос према послу, а вама професионални напредак причињава огромно задовољство.

Вага

Ви сте увек најљубазнија особа у друштву, до те мјере да људи стално нешто траже од вас. Срећни сте кад имате много пријатеља и спремни сте у сваком тренутку да учините све што је у вашој моћи да помогнете било коме од њих.

То чините чак и на рачун својих потреба. Понекад, морате мало да се одмакнете како бисте могли да урадите и неке ствари за себе.

Шкорпија

Други вас доживљавају као "тврд орах" јер остављате утисак особе коју други не могу тако лако да повриједе. Међутим, ви јесте повријеђени сваки пут кад вас други оставе на цједилу или се ружно понесу према вама, само то не показујете. Не желите да вас други виде као слабића.

Без обзира на то како се осјећате, дајете све од себе да оставите утисак особе која "пуца" од самопоуздања. Иако ви желите да покажете другима своју емотивну страну, не вјерујете им довољно да бисте то заиста и урадили.

Стријелац

Иако људи у вашој околини често сматрају да су вас "провалили" ви сте заправо неко ко не воли да игра по правилима. Не желите да вас етикетирају и имате снажну потребу за истраживањем

Оног тренутка кад људи помисле да се уклапате у одређене стереотипе, ви пожелите да их разувјерити и то и урадите. Кад се најмање надају ви ћете учинити нешто сасвим супротно од онога што други од вас очекују.

Јарац

Ви се придржавате врло високих стандарда и то очекујете и од других људи. Због тога, људи често мисле да сте пуни предрасуда и да сте јако строги. Ви дајете најбоље од себе, и очекујете најбоље од људи које пустите у свој живот.

Ипак, када вас неко разочара, спремни сте да опростите. Међутим, без обзира на то, највише волите да вријеме проводите с људима који дијеле вашу страст ка поштовању највиших стандарда на свим животним пољима.

Водолија

Остављате утисак хладне особе, јер своје емоције држите под контролом. Ви умијете да волите, искрено и дубоко, али не видите поенту у јавном исказивању осјећања.

Рибе

Вашу тиху и смирену природу људи често тумаче као слабост. Због тога се може десити да помисле како могу да вас газе и да ћете ви то трпјети без ријечи. Међутим, ви нисте особа толерише непоштовање и лош понашање других људи.

Ви нећете никада викати на некога, али следећи пут кад покушају да вас наведу да учините оно што би њима одговарало, ви то једноставно – нећете урадити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана