Хороскоп открива јесу ли вам “оне ствари” стално на памети

Агенције
Хороскоп открива јесу ли вам “оне ствари” стално на памети

Јесу ли вам “оне ствари” стално на памети?

Хороскопски знак и те како може да открије колико сте сексуално биће и колико су вам “оне ствари” важне у животу. Your Tango објавио је који су то хороскопски знаци увијек расположени за вруће игрице у кревету.

Шкорпија

Шкорпије су познате по свом сексуалном апетиту. Екстремно су сексуалне, али колико год да су пуне овакве енергије оне неће ступити у односе са било ким. Не, оне желе да буду интимне само са особама према којима осећају и емотиувну повезаност. Није да су у потпуности против пријатељства са бенефицијама или против веза за једну ноћ, али оне више воле да имају повјерење у особу са којом ступају у интиман однос.

Ован

Овнови су сексуалне акробате Зодијака. Имају велики апетит када је у питању секс и луди су за њим и немају ништа против да буду са неким непознатим људима све док их они привлаче. Познати су као краљеви и краљице секса на брзака, јер обично немају много времена за то. Желе да њихове потребе буду задовољене на неколико начина и онда иду даље.

Лав

Веома су сексуална створења, поготово ако је у игри и њихов его подједнако као и њихово тијело. Захтјевају од партнера да им отворено каже колико су добри и колико добро изгледају. Не заборавите најбољи комплимент који обожавају, а то је: “Ти си ми најбољи/а до сада!” или “Никад ми није било са неким као са тобом!”. Великодушни су љубавници и даће све од себе да уживате.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана