Хороскоп из прошлог живота: Дјевице мучи кривица, Ваге страх од људи

ГС
Хороскоп из прошлог живота: Дјевице мучи кривица, Ваге страх од људи

Грешке из овог живота можда не можете да исправите, али сазнајте коју вам је лекцију оставио прошли живот. Овновима је најпотребнија вјера у себе, Дјевице имају право избора.

ОВАН

У претходним животима били сте емотивно неодлучни и зависни од других, тако да је сада за вас веома важно да у емотивном животу преузмете иницијативу, да инсистирате на својим потребама и жељама, како бисте пронашли свој изгубљени идентитет. Немојте, пак, отићи у другу крајност, претјерану самосталност, која може прећи у егоизам. Упорност и вјера у себе је оно што је вама најпотребније.

БИК

Прошли животи који су иза вас, били су емотивно нестабилни и жестоки. Упознали сте поноре патње, страха и великих страсти. Садашњи живот вам је дат као прилика да се стабилизујете и приземите. Стабилност, трајност и спој дјела и праксе, за вас је сада од изузетног значаја. Вријеме је да дозволите свом духовном бићу да се манифестује кроз рад, да би тако могло да сазри и научи да је то негде на путу прошлих живота заборавило.

БЛИЗАНЦИ

Проблеми у прошлом животу за вас су били проблеми произашли из лоше комуникације са другим људима. Овај живот је за вас прилика да увидите колико је важно рећи оно што се осјећа. Исправите пропуштене прилике како бисте остварили емотивно разумјевање и склад. Посесивност, удаљавање од других људи и повлачење у свој свијет сада би требало да се превазиђу новим моделом емотивног одговора и исправне комуникације.

РАК

У овом животу учите да будете привржени и постојани, да површност и непостојаност из прошлог живота сада пребразите у чврстину и подршку, како другима, тако и себи. Без обзира како дјелујете споља, ваша унутрашња природа је мека, попут шкољке. Многобројне лекције из овог живота вас уче да правилно схватите породичне односе, те су зато за вас веома важни и родитељи и дјеца. Али немојте да заборавите и на себе!

ЛАВ

У прошлом инкарнацијама учили сте да волите непристрасно, да не издвајате људе, али сада морате да научите да емотивну енергију и снагу усмјерите према одређеним људима и областима живота који су значајни за вас. Имате скоро дјеечју способност да доживите срећу у ситуацијама када вас други хвале и када сте у центру пажње. Али, немојте да будете гневни када вам не покажу довољно пажње и поштовања. Ваша лекција коју треба да савладате у овом животу је самопоуздање и самопоштовање.

ДЈЕВИЦА

Овај садашњи живот вас учи да имате право избора оног што вас задовољава, као и да се праве емоције граде постепено, циглу по циглу. Морате да научите да се не ослањате на друге, већ само на себе, и то онда кад у потпуности научите да прихватите себе са свим манама и врлинама. Осјећај кривице вас прати из прошлих живота. Ослободите га се што прије. И даље бринете о другим људима, њиховој судбини и о томе како бисте им могли помоћи.

ВАГА

У прошлим животима имали сте проблема у односима са другима, као и са супротним полом, па и у данашњем животу може вас пратити страх од људи, дубоко скривен и потиснут, одбојност према групном раду и неповерење. Како би ту грешку исправили, овај живот ће вам нудити многобројне љубавне партнере и велики круг пријатеља, како би научили да развијете хармонију са другим људима.

ШКОРПИЈА

Добили сте велики емотивни и интуитивни увид у саму суштину живота. Интуиција вам даје осјећање задатка који је пред вама и путоказ којом би стазом требало да идете, као и елеменат изазова, неопходан да би се неким путем кренуло. Ирационални страхови из прошлог живота су страхови од бола и патње, као и губитак најдражих, па зато у овом животу можете да одете у другу крајност, у посесивност према блиским пријатељима и партнеру, некад и несвесно, у тежњи да их задржите само за себе.

СТРЕЛАЦ

У садашњи живот сте дошли да би разбили своје предрасуде и да би научили да будете флексибилни, и да у тој новооткривеној страни ваше личности нађете своју слободу. Разбијање свих видова предрасуда и ширење толеранције јесте нешто што је одредница вашег живота, па ће вас и живот водити у том правцу. Зато су за вас важна путовања, упознавање са различитим културама и моделима понашања и вјеровања.

ЈАРАЦ

Искуства прошлих живота су вас стављала у конфликт са ауторитетима, па носите у себи бојазан од тога да ће вас други контролисати или на неки начин искористити ваше слабости и приврженост њима. У садашњем животу учите да сами себи будете ауторитет и како да будете одговорни према својим и туђим емоцијама. Овај живот је живот стабилизације и поимања животне истине да бити одговоран и дисциплинован не значи и бити хладан и дистанциран.

ВОДОЛИЈА

Оваква позиција указује на прошле животе у којима је било доста љубоморе и посесивности на емотивном плану. Изазов садашњег живота се састоји у одвајању од лажних слика као и љубоморе, посесивности и тежње да се управља оним кога волимо. Морате да пружите слободу и себи и другима. Ваш задатак је да развијате пријатељске односе са свима, као и хуманост, великодушност и толеранцију.

РИБЕ

У прошлом животу нисте умјели да довољно вреднујете праву емоцију, као што нисте имали времена да им се препуштате. Садашњи живот вам преко овог изузетно профињеног и интуитивног знака нуди прилику да "загризете до дна" и да научите да се препустите емоцијама, како би обогатили себе и сам садржај живота. Ту сте да научите да смо сви дио Једнога и уз помоћ тог сазнања довршите циклус емотивног отварања који је започео пре више живота.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана