Хороскоп и везе: Знак који важи за најкомпликованијег љубавника

ГС
Foto: Pixabay

Њихова бунтовна страна посебно долази до изражаја код избора партнера.

Ради се о Водилији, рођеном у години владавине планета Венере - неконвенционалном, бунтовном и помало кокетном знаку.

Не скрива љубави

Када Водолија некога воли, то се види и из авиона, јер не виде смисао у скривању своје наклоности према некоме. Људи рођени у овом знаку су природно атрактивни и уз њих ваш ум лако може да постане преплављен жудњом уколико нисте спремни на то.

Сексуална жеља је само један аспект Водолије у љубави. Они су заинтересовани да вас добро упознају, желе да знају све о вама. Воле све информације да споје као слагалицу све док не добију комплетну слику.

Бунтовни су

Водолије воле и цијене напредовање у свему, па тако и у љубавној вези. Воле ствари које на њих дјелују покретачки и могу да узбуркају свакодневицу. Људи рођени у овом знаку препуни су јединствених идеја - воле да експериментишу у љубави, али и у кревету.

Њихова бунтовна страна посебно долази до изражаја код избора партнера. клони су екстремним, типовима људи који шаљу неку врсту шокантне вибрације.

Све ће дати за љубав

У стању су да жртвују свој углед како би свијету око себе показали да права љубав постоји и изван наметнутих норми, правила.

Негативна страна Водолије је у томе да су склони експериментирању и истраживању и често њихова осјећања према партнеру своди на безличност и апатију, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана