Хороскоп и страст: Ко је звијер у кревету, ко воли акробације, а ко домино игрице?

Агенције
Хороскоп и страст: Ко је звијер у кревету, ко воли акробације, а ко домино игрице?

Да бисте увек били спремни да одговорите сексуалним потребама партнера, морате добро да га упознате.

То ће вам бити веома лако кад будете прочитали овај текст. А шта који знак воли у сексу?

ОВАН

Какав је мушкарац у кревету

Ован је гласан, доминантан и стопроцентни пастув. Зато, ако тражите романтичну вечеру уз свијеће, након које слиједи дуга шетња – прошетајте даље. Али ако падате на непатворене “мужјаке”, који се не устежу, онда сте на путу до сексуалног раја. Није склон прељубама, све док му не досадите у кревету. У кревету је брз и жесток.

Каква је жена у кревету

На секс гледа више као на физичко задовољство него као на нешто из љубавних романа. Ако вам је досадно у животу и желите да знате како је то када вас неко третира као парче меса – покушајте да се спетљате с овчицом на једну ноћ. Нестаће и прије него што се пробудите и неће се сјећати вашег имена слиједећег пута кад се сретнете. Има дозу перверзности у својој личности тако да немојте да се преплашите када почне да прича прљаво. Она је права жена, само је питање јесте ли ви довољно мушко да изађете на крај са једним овчицом.

Најбољи приступ

Ован влада главом па је провлачење прстију кроз косу најбољи начин да овај ватрени знак излуди од пожуде. Пољупци и грицкање по лицу су такође сјајна предигра за Овна.

БИК

Какав је мушкарац у кревету

Он жели жену с којом ће уживати у сексу, храни и пићу. Уопште не мора да умије кува јер за то ће се већ побринути овај сладокусац. Злогласно тврдоглави, знају да се дуре као мала дјеца и никада се неће извинити. Али зато ће дати све од себе да се искупе. А то може да траје и траје, јер мало ко је толико издржљив у сексу и увијек ће се побринути за жену.

Каква је жена у кревету

Ненадмашно масира, а још боље… Она секс претвара у умјетност вођења љубави. Већ и пољупцем може натјерати мушкарца да св*ши, њен додир је њежан и сензуалан. Када је расположена, незасита је и може да води љубав сатима, данима, недељама.

Најбољи приступ

Нема ништа што је Бику или жени Бику драже него пољупци у врат. Управо тим дијелом тијела влада овај земљани знак. Нежно миловање и сензуални клизећи пољупци по читавом врату у неколико секунди учиниће да Бик уздише од пожуде.

БЛИЗАНЦИ

Какав је мушкарац у кревету

Мушкарци у овом знаку су прилично маштовити. Тешко да ће угасити свијетло током секса, а немојте се изненадити ако му је спаваћа соба опремљена мноштвом огледала. Ако му још притом шапнете понеку прљаву ријеч или отпустите суптилни, сексепилни уздах, биће јако срећан.

Каква је жена у кревету

Њу више занима интелект него саме гениталије. Ако је не привлачи нечији ум тешко да је и секс може потпуно задовољити. Не спада у највјерније знакове Зодијака, јер увијек трага за нечим новим. Често мијења партнере, склона је аферама за једну ноћ и сексу на најнеобичнијим мјестима. Такође, многе имају и бисексуалне склоности, а због жеље за разноликостима управо је Близнакиње најлакше наговорити на секс утроје.

Најбољи приступ

Осим двосмислених порука и вербалних игрица, концентришите се на рамена и руке, која су под заштитом овог ваздушног знака. Пољупци, покоји њежан угриз и миловање од рамена до руку те сисање прстију заинтригираће сваког правог Близанца.

РАК

Какав је мушкарац у кревету

Тешко да ћете упознати сензуалнијег љубавника и по правилу му је важнији ужитак партнерке од сопственог. Његова њежност и обазривост ће излудети многе жене. Ако одлучи да жели озбиљну везу, дубиће на трепавицама како би задовољио жену свог живота, и у кревету и ван њега.

Каква је жена у кревету

Зрачи сексепилом и женственошћу и створена је за парење. Освојићете је пољупцима и комплиментима, шапутањима и сличним њежностима.

Најбољи приступ

Рак влада грудима па ће у миловању уживати чак и мушкарци овог знака. Али код жена морате бити пажљиви и почети са нежним миловањем и дугом предигром. Код мушкараца је ствар сасвим супротна – одмах пређите на ствар, зграбите га и покажите му колико га желите. Гребите га по грудима и притискајте уз себе.

ЛАВ

Какав је мушкарац у кревету

Он је краљ џунгле и очекује да се тако према њему и понашате. Он је изврстан љубавник јер је изврстан у свему. Зрачи сексепилом, али пошто тражи обожаваоце, покушајте да му се довољно дивите. Ако не, увек постоји шанса потражи другу “лавицу”.

Каква је жена у кревету

Она је елегантна и секси чак и ако се не труди. Мушкарци је обожавају, а то она јако добро зна. Стално се игра мачке и миша те изазива поштовање. У кревету је права дивља мачка која ће већину мушкараца мало и преплашити. Обожава сирове страсти и само је питање да ли партнер може да је прати.

Најбољи приступ

Лавови су велике мачке. А осим тога, овај ватрени знак је владар леђа па ћете их најбоље напалити ако их прво сензуално масирате, а потом гребете по леђима. А ако сте у кревету с Лавицом, готово је сигурно да ће на вашим леђима остати доказ страствене ноћи.

ДЈЕВИЦА

Какав је мушкарац у кревету

Понекад умије да буде досадан љубавник само зато што има усађену представу каква треба да буде жена, а какав мушкарац у кревету. Његов перфекционизам зна да излуди партнерку. Али он има и те како безобразну машту и велик сексуални потенцијал. Пошто је роб навика, најбоље је да га навикнете на редован секс, јер тек онда ће његов потенцијал доћи до изражаја.

Каква је жена у кревету

Марљива је и пази на изглед, а још више на то какав утисак оставља, али дубоко у себи машта о нечем прљавом и страственом. Иза хладне спољашности крије се романтичарка која машта о савршеном љубавнику. Прилично је несигурна па јој је потребан партнер који је обожава како би ослободила велику страст коју скрива иза прагматичне љуштуре.

Најбољи приступ

Дјевица има изразито осетљив стомак, којим овај знак и влада. Ако желите да се Дјевица топи у вашим рукама, љубите је и милујте посебно од пупка наниже.

ВАГА

Какав је мушкарац у кревету

На секс гледа као на узбудљиву авантуру и врло је склон врућим страстима гдје год да се нађе. Па чак и ако постоји ризик да вас ухвате. У ствари, то му је и најпривлачније јер тај злочести дечко има црту егзибиционизма. Без проблема ће испробати сваку маштарију која вам падне напамет, али питање је да ли ћете успијети да заробите његово срце. Ипак, кад се скраси постаје идеалан муж, јер прије свега цени склад и правду. Такође, пошто је неодлучан често воли да партнерка буде та која је решена. Романтичан је и обзиран, а једино на шта се жале партнерке мушких Вага је то што неки пате од пријевремене ејакулације.

Каква је жена у кревету

Једина фундаментална разлика између мушке и женске Ваге је у ономе што им је између ногу. Вага жели снажног мушкараца који је разумије и схвата њену потребу за индивидуалношћу и слободом. Рођени је естета и не подноси подригивање, пуштање вјетрова или било какве вулгарности. Партнер Ваге мора да буде као и она – беспрекорно дотеран. Како невјероватно добро манипулишу другима, проверите кад чујете њене уздахе – можда само глуми.

Најбољи приступ

Ерогене зоне овог ваздушног знака су доњи дио леђа и гуза па сваки пут кад имате прилику стисните и милујте им задњицу. Кад се љубите, завуците руку испод мајице и милујте им доњи дио леђа, одозго према доле. Мало који знак толико воли анални секс као Вага.

ШКОРПИЈА

Какав је мушкарац у кревету

Његова сексуалност је толика да ћете тешко пратити његов темпо. Ако завршите са Шкорпионом, бићете сексуално најзадовољенија жена. Бије их глас да су највјештији љубавници, и кад је у питању чист секс без емоција то је и те како тачно. Али пазите да га не разљутите, јер он памти сваку вашу ситну грешку. А након капи која прелије чашу, осветиће се када то најмање очекујете.

Каква је жена у кревету

Можда дјелује као тиха и повучена, али у кревету то свакако није. Она је дивља жена и то не звијер него машина. Али једина ствар која је опаснија од освете Шкорпиона је освета Шкорпије. Узмите у обзир и то да не мари превише за друштвене норма па ће без проблема направити сцену. Не причајте о другим женама, нити се правите да вас је тешко освојити. У тој игри не можете побједити, барем не са Шкопријом.

Најбољи приступ

Шкорпија је владар гениталија. Тиме је све речено. Друга опција, када би требало да се издвоје ерогене зоне, једноставно би набројали све дијелове тијела. Укратко, Шкорпију не треба превише палити. Ако нешто жели, то ће вам и рећи, а ви само молите Бога да ћете моћи да пратите темпо.

СТРЕЛАЦ

Какав је мушкарац у кревету

Без обзира на то како изгледа, он ће бити фрајер који може да има сваку жену коју пожели. Његова љубав према животу и потрага за срећом је та која га чини толико неодољивим. Малчице је себичан у кревету, али без бриге и ви ћете доћи на своје, јер Стрелац обожава секс. Зато му ни случајно немојте ускраћивати секс или покушавати да користите страст као оружје, јер ће једноставно свој либидо задовољити негде другдје.

Каква је жена у кревету

Жена Стрелац може да буде и те како тешке нарави. Често мијења мишљење, брутално је искрена а истовремено је преосетљива и свака ситница може да је увриједи. Пустоловна је у кревету, али из истог разлога није највјернији знак Зодијака, посебно ако њене потребе нису задовољене. У сексу је невјероватно отворена, али своја права осјећања скрива као змија ноге. Али ни случајно немојте ви да кријете своја, јер она тражи неког коме може потпуно да вјерује. Можда се чини неправедно, али то је само једна од особина због које ће веза са женом Стрелцем бити најузбудљивија.

Најбољи приступ

Овај ватрени знак влада куковима и бутинама и то су им најосјетљивије зоне. Масирајте, љубите, стискајте… Без страха питајте свог Стрелца шта воли и да ли му одговора то што радите јер ће вам радо одговорити. Воле природу и свјеж ваздух па ће их одушевити секс у шуми или на плажи.

ЈАРАЦ

Какав је мушкарац у кревету

Машта није баш јача страна Јарца па не очекујте превише акробација у кревету. Ако га не подстичете, секс с Јарцем може да буде помало досадан, а и помало је себичан. Али уз праву жену ће се опустити и показати колико може да издржи. А то је заиста дуго. Осим тога, можете рачунати и на то да ће вам бити вјеран, јер ће типични Јарац прије прекинути везу него варати.

Каква је жена у кревету

Она је снажна, самопоуздана и воли да води игру. Тврд је орах, али једном кад је придобијете и уђете у њен свијет постаје права маза. Можда неће превише експериментисати и мисионарска поза јој је најдража, али како бисте спречили рутину мењајте мјеста.

Најбољи приступ

Сексуално, Јарчеви су најукоченији знак Зодијака па је потребно много труда како бисте га опустили. Али исплати се. Јарац влада кољенима и листовима па се посветите тим дијеловима тијела. Посебно ће га излудети пољупци и миловања задње стране кољена.

ВОДОЛИЈА

Какав је мушкарац у кревету

Он је првак самоконтроле и сигурно може да се суздржи како би и партнерка била задовољена. Обожава све игрице, али више од садо-мазо секса или играчака у кревету воли глумљење улога и претварање. Једино због чега ће Водолија повући црту су тројка или отворена веза јер је прилично посесиван.

Каква је жена у кревету

Жели љубавника који ће бити искрен и отворен према њој, али док га не нађе задовољиће се и с другима. Љубав и истинска емотивна повезаност је помало плаши, јер воли чврсто да контролише своја осјећања. Зато многима дјелује као комуникативна и весела, али хладна и дистанцирана. Али кад пронађе правог, спремна је за пустоловине.

Најбољи приступ

За почетак, треба да заинтересујете његов ум секси порукама или еротским филмом, јер највећа ерогена зона Водолије је мозак. Водолију треба њежно додиривати по листовима, а потом та иста мјеста љубите и додирујте језиком. Овај знак влада зглобовима па њима посветите посебну пажњу.

РИБЕ

Какав је мушкарац у кревету

Овог романтичара прати глас притајеног заводника и његова би дјевојка требало добро да га пази. Посебно зато што је ненадмашан љубавник. Он је мушкарац старе школе, не занимају га превише кратке авантуре за једну ноћ, али у вези ће дати све од себе да секс буде натприродно искуство. Тешко да ћете од икога добити толико пажње у кревету као од њега.

Каква је жена у кревету

Њој треба романтика. Жели некога ко ће јој шапутати слатке бесмислице на уво, жели мале поклоне и жели принца на бијелом коњу. Али нека вас то не завара – када је у питању секс, она не пристје на рутину.

Најбољи начин

Овај водени знак влада стопалима па је лагана, мирисна купка и масажа стопала најбоља предигра. По могућности, масирајте стопала док су још у води. Потом их добро намажите уљем, посебно дио између прстију – то ће их довести до лудила.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана