Ево шта значи ако сте рођени у току дана или сте на свијет дошли ноћу

ГС
Foto: Илустрација

Сунце у хороскопу има важну улогу, наш хороскопски знак се одређује на основу знака у којем је Сунце у тренутку нашег рођења. Астролози истичу да сунчев знак најснажније боји нашу личност и темперамент, а након њега утиче подзнак који се одређује на основу сата рођења.

Такође, на карактер утиче и вријеме рођења, односно да ли сте рођени дању или ноћу. Астролог Кејси Бад објашнајва да то може утицати на личност особе, њене особине, способности, таленте.

Објашњава да они који су рођени када је Сунце на врхунцу, односно око поднева, представљају отворене особе које се одликују изузетном храброшћу.

Са друге стране, особе које су рођене ноћу, могу бити резервисанији и интровернији, јер на њих већи утицај има Мјесец у односу на Сунце, како објашњава астролог, преноси Најжена.

"Међутим, ако сте рођени ноћу, али је Мјесец у тренутку рођења смјештен у горње астролошке куће, он постаје ваш водич и усмјерава вашу енергију."

Људи рођени дању најбоље ће функционисати током дана. Они чак могу примијетити да су "најбољи", односно да имају највише енергије у вријеме свог рођења (јутро, подне или послијеподне). Најчешће су људи рођени дању ектроверти, искени, отворени, активни, лако склапају познанства...

Људи који су рођени током ноћи често се могу називати "ноћне птице", јер баш важне задатке могу оставити за крај дана. Такође, они имају специфичан однос са својим сном. Могу бити повученији, имати свој свијет, маштовити, али други аспекти у њиховој наталној карти подстичу их да се повезују са другима и да изнесу своје таленте на свјетлост дана.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана