Ево шта март доноси сваком хороскопском знаку

Б92
Ево шта март доноси сваком хороскопском знаку

Многима ће овај мјесец тестирати живце, одлучност и трајност, па нека припазе

ОВАН

Љубав

На самом уласку у март мјесец – атмосфера у вашим емотивним релацијама баш и није савршена. Изгледа као да се партнер и ви удаљавате једно од другог и евидентно је да се мора озбиљније поразговарати и посветити проблему који постоји. Добра је ствар што су рјешења за ове ситуације итекако могућа – већ током прве декаде марта вас двоје ћете направити добре промјене и успјети да оживите везу, али и страст. Иако ће повремено бити неких ситних ситуација које на кратко могу донијети нестабилност или нервозу – ипак до краја марта вас двоје доста стабилно и мирно пливате заједничким снагама. Доста боље ћете се разумијети, умијети да подржите једно друго и међусобно помогнете. Слободни – оптерећеност самоћом или прошлошћу може се прекинути већ у првих десетак дана марта. Неочекивано, ново познанство и улазак у ваш живот особе уз коју ћете поново осјетити жељу за љубављу. Код неких – све може остати само на краткотрајном бљеску, али код многих од вас – има добрих шанси да овај однос потраје.

Посао

Пословно изузетно јак и повољан мјесец, али који ће истовремено тестирати и ваше живце и вашу одлучност и истрајност. Могуће су промјене, нови послови или прелазак на друго радно мјесто – повољни су аспекти да ове промјене заживе квалитетно и донесу вам стабилност. Притисак на вас ће бити присутан и од њега нећете моћи да побјегнете, али то не значи да нећете бити задовољни оним што сте постигли. Односи са ауторитетима могу бити променљиви, али међусобно поштовање ће испеглати многе ситуације. Финансије – крећу на боље.

Здравље

Ментално и физичко исцрпљивање. Имунитет вам је прилично слаб и морате водити рачуна о себи. Поправите исхрану – јер она је један од битних фактора за ваше нормално функционисање.

БИК

Љубав

Првих недјељу дана марта бићете у једној тотално статичној фази, незадовољни, неиспуњених жеља и очекивања када је ваше партнерство у питању. Пролазићете кроз један ментално – емотивни пад чије узроке само ви знате. Чак и ако све буде функционисало нормално – тај осјећај тежине у вама ће бити прејак. Но, као и увијек у животу – све се може промјенити буквално преко ноћи. Овог пута, у позитивном смјеру. Промене које ће се догодити изузетно ће подстицајно деловати првенствено на вас, а онда и на однос са вољеном особом. Пред вама ипак јесте један добар и миран мјесец, који чак може донијети и врло позитивна изненађења од стране особе са којом сте. Слободни – имате осјећај да сте се закуцали у самоћи, вртите филмове који се везују за прошлост – а та прошлост чак и ако дође – неће вам донијети то што вам је потребно да бисте били срећни. Но, има дана за мегдана – март вам ипак доноси не једну, него макар пар нових љубавних прилика. А око тих прилика ће вриједети потрудити се.

Посао

Мјесец пословних промјена. Код неких од вас ће то бити само „козметичке промјене”, док ће код других бити коријените, чак у првом тренутку турбулентне и уз доста напетости. Но, какве год биле – ове промјене вас лично неће докачити на иоле непријатан начин. У смислу – ту сте гдје сте, на позицијама које сте прилично чврсто заузели. Можда ћете радити на другачији начин, или на другачији начин бити плаћени – али немате разлога за бојазан. За вас је март мјесец добрих зарада и напредовања.

Здравље

Здравствена ситуација ће се у потпуности стабилизовати у другој половини марта. Водите рачуна о исхрани јер су апетити појачани – више се крећите и проводите време на свежем ваздуху, у природи.

БЛИЗАНЦИ

Љубав

Пред вама је један шарениш од мјесеца. Осјећања и начин функционисања са емотивним партнером ће се мијењати на дневној бази. Имаћете одличне дане, али и оне које бисте најрадије што прије заборавили. Ви лично ћете бити доста промијенљиви, час незадовољни, час опуштени – и однос са вољеном особом ће баш из тих разлога и осцилирати. И страсти ће бити пренаглашене, доносећи вам час предивне заједничке моменте, час опсесивну љубомору и потребу за контролисањем партнера. Оно што је добро јесте да неке проблеме сада можете ријешити.....но, можете направити и неке потпуно нове. - Неки од вас имаће и прилику за тајну авантуру и уколико попустите под својим страстима – не рачунајте да ће ово бити краткотрајно, може вас прилично везати и „заробити”. Слободни – у првој половини марта прошлост и новитети се мијешају. За ту исту прошлост можете бити опсесивно везани само једно вријеме – новитети су ипак оно што ће превладати и одвући вас на неку потпуно нову страну. Не улазите у везе са заузетим особама, колико год вас страст вукла.

Посао

Пред вама је мјесец који није једноставан и мораћете током њега да будете константно у приправности, фокусирани и сконцентрисани на сваки сегмент посла. Постоји добра прилика да завршите коначно са неким ситуацијама које вас оптерећују а развукле су се, али и да добијете подршку за себе – а неки од вас и бољу позицију. Мјесец који је добар за креативност и идеје – неке ваше итекако могу пронаћи пут до пословних партнера или шефова. Иако вас финансије притискају, проналазите начин да их доста стабилизујете.

Здравље

Хронична здравствена проблематика, и то најприје она која се везује за кичму, зглобове, кољена, кости, зубе. Много тога можете поправити вјежбама, контролама, правилном исхраном.

РАК

Љубав

У партнерском пољу су четири планете и негде морате схватити и прихватити да кроз однос са вољеном особом морате ићи њеним темпом и углавном на њен начин. Ваше су жеље тренутно у другом плану и на жалост, зависе од ваше способности да се прилагодите партнеру. Можда вољена особа и не зна шта је најбоље за вашу причу, можда се понаша и сувише дистанцирано, споро или захтијевно по многим питањима – али бојим се да је ваш утицај током марта прилично слабашан у свему овоме. Вас двоје можете имати јако лијепе моменте, јако топле и нежне заједничке тренутке, али уколико нисте стрпљиви и мислите да оно што желите можете истерати на силу или расправама – бојим се да ћете налетјети на зид. А то може бити прилично болно. Слободни – поље пријатеља, друштвених мрежа, излазака и дружења током марта доноси одличне шансе за почетак нове љубавне приче. Уколико упловите у нешто ново – ово би могао бити однос који ће напредовати, бити стабилан и кроз вријеме све више показивати своје квалитете.

Посао

Иако је ово за вас повољан пословни мјесец, он ипак доноси малтене свакодневни притисак и стрес, превише обавеза и наравно – застоје по вама најбитнијим питањима и ситуацијама. Но, ствари су ту да се ријешавају – успијеваћете да се изборите са свим, мада ће вам то одузимати доста снаге. Овај март доноси и врло повољне прилике – могућности за нове пословне сарадње, за нове пројекте, а код неких од вас – чак и шансу за напредовањем. По питању финансија – знатније побољшање.

Здравље

Доста стабилнија здравствена ситуација у односу на претходни мјесец. Нешто више пажње обратите на исхрану, крећите се и будите физички активни.

ЛАВ

Љубав

Све тамо негдје до половине марта мјесеца осјећаћете се „половично” у односу са вољеном особом. Лепи моменти ће се смијењивати са оним лошијим, а ви лично ћете са расположењима врло варирати. Видјећете проблеме и гдје их нема, а у неким финим заједничким тренуцима – као да нећете моћи да се опустите. Но, преласком Сунца, вашег владара у знак Овна – Лавови се буде, поново постају свијесни себе, поново се осјећају сјајно и самим тим – на другачији начин гледају оно што се дешава у њиховим везама. Када ви узмете активно учешће и покренете се на прави начин – и ваше емотивне релације ће живнути и постати оно што вас испуњава и инспирише. Слободни – час сте будни, час куњате. Час оптимистични, час у паду. На кратко вас неко заинтересује, али никако да се вратите у оно своје старо, добро расположење. Но, и оваквим нестабилним осјећањима ће доћи крај. Упознаћете неке нове особе, схватити да вас можда интересују и оне које су већ неко вријеме у вашој близини или са којима пословно сарађујете. Биће занимљиво.

Посао

Имате осјећај да сте се заглавили у неким ситуацијама. Посао и обавезе вас максимално пресирају, а ваши планови се врло половично одвијају. Ово јесте мјесец изузетно јаких пословних ангажовања која ће ићи кроз ваш велики труд и напор – али је у исто вријеме и одличан период да стигнете до својих циљева, колико год то „стизање” ишло споро. Лавови ће током марта добити признања за оно што раде – било кроз промену радног мјеста, напредовање или преко финансијског сегмента. Бићете задовољни својим резултатима.

Здравље

На први поглед – све је добро код вас, здравствена ситуација је стабилна и „чиста”. Но, ваше здравље и имунитет умногоме зависе од ваших навика и од ослушкивања потреба вашег организма.

ДЈЕВИЦА

Љубав

Сам почетак мјесеца и прва декада марта су обојени једном доста чудном енергијом. У том периоду могу испливати на дневни ред неке нерешене ситуације или питања, проблеми од раније, може бити доста нејасноћа, конфузија, сумњи и преиспитивања. У вашим емотивним односима ће тих дана бити таласаво, али је мало вјероватно да овакве ситуације могу довести до одвајања, прекида. Просто – ријешићете шта имате и наставити даље, заједно. Друге двије декаде марта већ доносе једну много мирнију и опуштенију ситуацију код вас. Умијећете да се приближите више једно другом, да се међусобно подржите и поштујете, а овај период ће обиљежити и неке изузетно пријатне ситуације између вас двоје, као и више излазака – можда чак и неки заједнички пут. Слободни – период враћања у прошлост ће се завршити. Ако успоставите контакт са бившим партнером – успоставили сте. Уколико не, не брините – Дјевице током марта чека више емотивних прилика, али током друге и треће декаде. Једна особа се може издвојити и донијети вам лепу и стабилну причу.

Посао

Дјевице заокружују неке пословне приче или пројекте закључно са половином марта. Иако је ово ишло уз успоне и падове – крајњим резултатима ћете бити задовољни. Оно што вас сада очекује јесте један изузетно плодоносан пословни период који вам доноси повећане одговорности, али и сатисфакцију. Можете покренути неке дугорочне пројекте. У пословном окружењу долази до реорганизације или до великих промјена – а оне вам сада иду на руку. По питању финансија – стабилизација у другом дијелу марта.

Здравље

Здравље је подложно осцилацијама током марта. Нећете имати никакве велике тегобе, али ћете имати енергетске и падове имунитета. Више се одмарајте и посветите себи.

ВАГА

Љубав

Нисам сигурна да ћете емотивно бити баш најзадовољнији током марта. Оно што ви очекујете од љубави и од партнера – сада тешко може да се деси, поготово ако су та ваша очекивања неке не знам ни ја какве емотивне дубине. Током марта вољена особа и ви можете функционисати некако приземно, реално, практично – што неће бити ни мало лоше. Можда нећете имати ону лакоћу и сјај који прижељкујете али ћете имати подршку и особу која заиста стоји поред вас, која вас подржава и поштује. Биће овдје неких заиста љепих, присних тренутака. Привикните се да ствари сада теку на овај начин и уживајте у миру. Добар је период за ријешавање проблема, за договоре, за заједничке планове и активности. Слободни – у живот вам сада долазе особе које су одговорне, практичне, на које се можете ослонити. Проблем је само у томе што немају ону црту за коју се ви увијек „закачите” – нису опуштени, неухватљиви, позитивно шашави, јаки на ријечима – не сипају комплименте као из кофе на вас....па нисам сигурна колико ће вас све ово интересовати....А штета, добри су.

Посао

Март је за вас изузетно пословно јак, али захтијева од вас неки потпуно другачији начин функционисања од вас од оног на који сте ви навикли. Просто речено – ако желите да искористите огромне бенефите које овај период за вас доноси – мораћете да се спустите на земљу и озбиљно рмбате. Мораћете да будете организовани, врло фокусирани, практични, да укључите мозак све у шеснаест и да не функционишете у фазону „лако ћемо”. Нема тога „лако ћемо” – ово је озбиљан мјесец и исто га тако озбиљно и искористите.

Здравље

Шарена здравствена ситуација. Морате да будете много одговорнији према себи. Могуће су вирусне инфекције, проблеми са респираторним трактом, осцилације крвног притиска.

ШКОРПИЈА

Љубав

Првих недјељу дана марта доноси затегнуте односе и мањак комуникације са емотивним партнером. Евидентно је да постоји неко размимоилажење и застој, али у овом случају – могуће га је превазићи. Потребно је да неке ствари и ситуације изађу на видјело, да се о њима поразговара, али и да се унесу промјене у ваш однос. Баш те промјене ће бити један од главних покретача побољшања које ће наступити од уласка у другу декаду марта и трајати све до краја мјесеца. Овај период је заиста обољежен врло позитивном енергијом, разумијевањем и функционисањем које је малтене па савршено. Наравно да се повремено може догодити по које искакање из колосека, али ништа што би могло на иоле дуже да вас угрози као пар. Пред вама је лијеп период, уживајте. Слободни – осјећај усамљености и статичности ће трајати само почетком марта, заједно са константним преиспитивањима и „думањима” када је прошлост у питању. Но, врло брзо вама иде нешто што ће вас истински дићи. Више емотивних прилика вас чека од уласка у другу декаду мјесеца. На вама је само да одаберете која је она права за вас.

Посао

Тежина и преокупраност обавезама и ријешавањем многобројних пословних питања која је присутна у првој декади мјесеца, брзо ће проћи. Остатак мјесеца вам доноси ванредно добре пословне шансе, и оне нове, али и развој досадашњих партнерстава и сарадњи. Незапослени нека се активирају јер од уласка у другу декаду марта – имају огромне и врло стабилне прилике за запослење. Пред вама је један и пословно и финансијски повољан мјесец, нарочито његова друга половина.

Здравље

Доста добра здравствена ситуација. Хроничне проблеме држите под контролом – нарочито ако се они везују за кичму, зглобове, кољена. Крећите се, будите активни и водите рачуна о правилној и здравој исхрани.

СТРЕЛАЦ

Љубав

Однос са вољеном особом ће добро функционисати једино ако су вам циљеви и планови исти или уколико је потребно да се заједничким снагама ангажујете око финансија или пословних пројеката. У преводу – потребна су јака, заједничка интересовања у које ћете уложити вријеме и пажњу. Однос као однос је прилично шарен током марта, комуникација вам и неће бити баш најбоља – можете на кратко ријешити нека питања, да би се врло брзо испоставило да сте само загребали површину проблема, а не и његову суштину. У принципу, колико обоје уложите себе у вашу емотивну везу – толико ћете и добити. Ако будете само површно једно поред другог, углавном нећете бити задовољни ни ви ни друга страна, а постоји опција да у том незадовољству обоје потражите неке друге изворе и видове забаве. Слободни – кроз поље посла и свакодневице имате реалну, добру прилику да упознате особу која ће вам бити не само занимљива и инспиративна, већ са којом ћете имати и одлично разумијевање и исте погледе на живот.

Посао

Можда емотивни сегмент и не функционише савршено, али реално гледано – тај део вас сада неупоредиво мање интересује од пословног. Баш из тог разлога – пошто у њега улажете све своје снаге – посао ће ићи више него добро током марта. Можда ће првих недјељу или десетак дана бити проблема и застоја, али остатак периода је уравнотежен, са добрим пословним односима и још бољим резултатима – и у пословном и у финансијском смислу. Очекују вас напори и тежак рад, али ћете бити врло задовољни постигнутим.

Здравље

Добра здравствена симболика током већег дијела марта. Једино скрећем пажњу на исхрану и на навике – ви будите коректни према свом тијелу и оно ће вам одговорити истом мјером – снагом и здрављем.

ЈАРАЦ

Љубав

Уколико је однос са вољеном особом стабилан и на чврстим основама – такав ће и остати током марта. Још га додатно можете поправити тиме што ћете имати више и времена и разумијевања и подршке једно за друго. Нешто лошија фаза почетком мјесеца марта лако ће бити превазиђена. Но, уколико је ваша веза и иначе доста « шарена » и нестабилна – током овог периода може имати неке прилично напорне моменте. Ви ћете бити нервознији него иначе, помало искључиви, захтијевни и напорни – тако да у одређеним моментима заиста можете испровоцирати и вољену особу и себе. Страсти су јаке код Јарчева и њихових партнера – с тим што ће некима донијети више љубави, а другима више страсних расправа. Слободни – све негдје до пред крај прве недјеље марта изгледаће као да за вас не постоји нити љубав нити особа на овом свијету са којом бисте могли да се повежете и « кликнете ». Многима од вас мишљење може бити убрзо промијењено. Улазите у мјесец у којем постоје огромне шансе за једну лепу, зрелу, стабилну љубавну причу.

Посао

Дефинитивно вам се почетак марта неће допасти. Планови И послови ће бити закочени, договори ће се отезати И остајати у зони недефинисаности а И финансијски сегмент ће вам задавати главобољу. Но, то што је на почетку неће бити И у остатку мјесеца који Јарчевима активира нове послове, а постојећима даје стабилизацију И добру финансијску сигурност. Још увијек сте у периоду наглашеног самопоуздања И активности – ваш труд, бескомпромисно залагање И огромна воља – донијеће резултате какве очекујете.

Здравље

Осјетљиви сте почетком овог мјесеца, али како дани буду пролазили, осјећаћете се све боље и способније. Потребна вам је физичка активност да потрошите огромну енергију коју сада поседујете.

ВОДОЛИЈА

Љубав

Па….онако – и добро и лоше. У овом мјесецу има буквално свега у вашим емотивним релацијама. Доста тога ће зависити од вашег расположења које ће бити промијенљиво. Осим тога, многе ствари вам се неће допадати – било ваше лично, било оне везане за вољену особу, али ћете изабрати да ћутите И повремено, са тачке гледишта вољене особе – грунете И експлодирате без икаквог разлога. Но, зато ћете ви лично имати И оне неке дивне моменте када сте у одличном расположењу И када вам је само до смијеха И њежних, страсних тренутака са вољеном особом. Оно што вам је сада заиста потребно, вама као пару – јесте права И отворена комуникација И о лијепим И о мање лепим стварима – али ћете је обоје избјегавати. Слободни – занимљиве особе ће бити око вас, имаћете много флертовања И опуштених момената, али мислим да се неће отворити ситуација да уђете у праву емотивну причу. Прије би могло да се каже да је март припремни мјесец за оно што долази – као увод у љубав која вас ипак чека, само треба бити још мало стрпљив….

Посао

Ништа не иде почетком марта оном брзином која вама одговара. Такође, све мора на тежи начин, уз притиске и огромну количину утрошене енергије. Но, тако је како је. Брзо ћете се ви стабилизовати и то најприје када коначно схватите да морате функционисати на другачији начин – много одговорније, посвећеније, са више фокуса и концентрације. Нарочито ће добро радити они који се баве приватним пословима. Финансијски – ово је врло успјешан мјесец за вас и уводи вас у период стабилности у овом сегменту.

Здравље

Углавном стабилна здравствена ситуација. Мало поведите више рачуна о исхрани, али и о вјежбама – кичма, нарочито вратни дио може вам доносити повремене болове, главобоље.

РИБЕ

Љубав

Оно што је примарно, макар у првој половини марта – јесте изградити квалитетну комуникацију са вољеном особом, што ће бити компликован задатак. Нити сте ви отворени, нити вољена особа – постоји пуно нејасноћа, конфузија, обостраних сумњи или погрешно протумачених ријечи и поступака. Овакво функционисање мучиће и вас и партнера, па би заиста било добро да обоје отворите карте да бисте могли да развејете магле и наставите даље. Други дио мјесеца је већ погоднији – иако вам ни у њему неће баш цвијетати руже, евидентно је да ћете се обоје трудити да функционишете складно и стабилно. Слободни – сам почетак мјесеца је резервисан за прошлост јер се може поново успоставити комуникација са бившим партнером или особом коју сте познавали. Иако ће ово бити симпатично искуство, за вас је много значајнији остатак марта који вам преко пријатеља, друштвених мрежа, излазака, путовања, али и из околине – доноси изузетно интересантну особу са којом бисте лако могли « кликнути ».

Посао

Иако ћете све до половине марта радити на тежи начин или уз компликације – то не значи да пред вама није добар пословни мјесец. Ипак, његова снага и квалитети најпре ће избити током другог дијела овог периода када Рибе очекују многобројни плодоносни пословни контакти. Умијећете врло реално и практично да одаберете оно што је најповољније по вас. Овај ће мјесец обиљежити ваша велика ефикасност у борби са свакодневном проблематиком, али и побољшања у финансијском сегменту.

Здравље

Стабилнија здравствена ситуација очекује вас у другом дијелу марта. Прави је тренутак и да се покренете и будете више физички активни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана