Ево с којим знаком у хороскопу ћете имати најбољи секс

Б92
Ево с којим знаком у хороскопу ћете имати најбољи секс

Земљани знакови никад не преузимају иницијативу, док се водени воде емоцијама.

Иако је добар секс повезан и с емоцијама, на интуитивној бази неким знаковима је суђено да искусе већу страст. Провјерите с ким се поклапају ваше звијезде у кревету.

Генерално, у кревету се најтеже слажу ватрени и земљани, као и ваздушни и водени знакови Зодијака. Земљани знакови никад не преузимају иницијативу, док се водени воде емоцијама. Иако не мора да буде правило, погледајте шта звијезде кажу о томе који су парови предодређени за експлозију страсти.

Ован

Страствени и нестрпљиви, ови љубавници секс виде као ултимативну забаву па и бит љубавног односа. Преферирају праву акцију, а не њежно вођење љубави, а желе то што желе и желе то одмах. Сексуално су најкомпатибилнији с Лавом, Стрелцем, Близанцима и Водолијом.

Бикови

Слове као најсензуалнији од свих знакова, имају хедонистички приступ сексу и важно им је да је редован. Обожавају дуге предигре и игрице завођења, као и ишчекивање секса. Сексуално су најкомпатибилнији с Дјевицом, Јарцем, Раком, Шкорпијом и Рибама.

Близанци

Припаднике овог знака важно је прво ментално стимулисати, воле секси разговоре о самом чину, маштање, причање о фантазијама и идеју да су они ваша. Сексуално су најкомпатибилнији с Вагом, Водолијом, Овном, Лавом и Стрелцем.

Рак

Припадници овог знака воле осећај припадности и сигурности, као и интимну која произлази из емоционалне повезаности, тада им је секс најбољи. Иницијално срамежљиви, одлични су љубавници који се заиста труде да задовоље партнера. Сексуално су накомпатибилнији с Биком, Дјевицом, Јарцем, Шкорпијом и Рибом.

Лав

Припадници овог знака прште од шарма и страсти, а у сексу су иновативни и посвећени партнеру, па је с њима само потребно препустити се и дати им иницијативу. Сексуално су најкомпатибилнији с Овном, Стрелцем, Близанцима, Вагом и Водолијом.

Дјевица

Супротно томе како дјелују, Дјевице су слатке и романтичне, па их подсвијесно одушевљавају "зле" игрице. Сексуално су им најкомпатибилнији знакови Бик, Јарац, Рак, Шкорпија и Рибе.

Вага

За право расположење Вагама се треба удварати и ласкати и направити секси атмосферу, тада ће они разуздати своје страсти. Узбудиће их и секси доњи веш, као и примамљив парфем партнера, али воле и изненађења. Сексуално су најкомпатибилнији с Близанцима, Водолијом, Овном, Лавом и Стрелцем.

Шкорпија

Припадници овог знака познати су као највећи заводници у хороскопу с великим либидом. Презиру рутину, а највише има прија партнер који размишља слично као и они, па воле адреналинске изазове, секс на несвакидашњим мјестима, луде позе... Сексуално су најкомпатибилнији с Раком, Рибама, Близанцима, Вагом и Водолијом.

Стрелац

Они који су у кревету с припадником овог знака знају да је то искуство потпуно различито од свега што су досад пробали. Задовољиће партнера и очекивати да он уради то исто, али и да то траје сатима и зове на још. Сексуално су најкомпатибилнији с Овном, Лавом, Близанцима, Вагом и Водолијом.

Јарац

Припадници овог знака чине се потпуно незаинтересовани, али чим их намамите у спаваћу собу претварају се у секс-животиње, које се тим "задацима" посвећују једнако као и свему другоме. Привлаче их паметни људи који ће их заинтригирати ријечима, а сексуално су накомпатибилнији с Биком, Дјевицом, Раком, Шкорпијом и Рибама.

Водолија

Тешко је прецизно одгонетнути ове ексцентрике јер им сваки дан одговара нешто друго, али чињеница је да имају снажан либидо који се повећава с менталном стимулацијом и количином завођења у односу, а с правим партнерима радо ће се препустити и ономе што би други назвали перверзијама. Сексуално су најкомпатибилнији с Близанцима, Овном, Лавом и Стрелцем.

Рибе

Припадници овог знака воле игре доминације и подређености у кревету, као и фантазије у којима су они беспомоћни и морају да уживају "против своје воље". Што је дужи стаж односа, то се они више препуштају у кревету и постају дивљи. Сексуално су најкомпатибилнији с Раком, Шкорпијом, Биком, Девицом и Јарцем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана