Ево на које се начине сваки хороскопски знак освећује

GS
Foto: iStock

Освета је најбоља кад се сервира хладна. Многи ће кренути на пут освете након што доживе велику неправду у животу. Ако сте недавно повриједили некога, наставите читати како бисте дознали на који ће вам се начин та особа осветити.

Ован

Људи рођени под овим знаком брзински се освећују, без превише размишљања. Њихова освета је директан ударац, обично физички или вербални, а након тога се одмах окрећу новим стварима у њиховим животима.

Бик

Бикови су познати по својој тврдоглавости, стога кад одлуче узвратити, то чине суставно и методично. Њихова освета може бити дуготрајан, али врло ефикасан процес.

Близанци

Они користе свој оштар језик за освету. Могу бити мајстори сарказма и ироније те се ријечима освећују онима који су их повриједили на једнак начин како су и сами били повријеђени. 

Рак

Рак је емотиван па је његова освета често повезана с емоцијама. Он се користи манипулацијом осјећаја или изазивањем кривње у особи која га је повриједила.

Лав

Лавови воле бити у центру пажње, а кад се освећују, желе бити сигурни да сви то могу видјети. Њихова освета је театрална и драматична, са жељом да импресионира и остави траг у друштву. Они желе свима показати што се догађа кад неко изазове њихов понос.

Дјевица

Дјевице су познате по својој пажњи за детаље и аналитичком уму. Њихова освета је промишљена, прецизна и ефикасна. Често је усмјерена на слабости особе која их је повриједила. Воле користити информације од других како би постигле свој циљ.

Вага

Она тражи хармонију и равнотежу у свему. Освета је савршена за њезину уравнотеженост. Њезин приступ је суптилан, често кроз манипулацију и игру ума. Она жели да особа која ју је повриједила осјети исту бол кроз коју је и сама прошла.

Шкорпион

Шкорпиони су познати као најинтензивнији знак када је ријеч о освети. Њихова освета је дубока, страствена и често јако болна. Задовољиће се тек кад виде да је друга особа у потпуности сломљена.

Стријелац

Особе под овим знаком су слободног ума и оптимистичне, стога се често одмакну од ситуације прије него што посегну за осветом. Међутим, ако одлуче узвратити, то ће бити искрено и директно. За људе који су их повриједили, то може бити изнимно болно.

Јарац

Јарци су дисциплинирани и озбиљни, а њихова освета је методична и планирана. Јарац ће стрпљиво чекати прави тренутак, све док не буде сигуран да ће његова освета сигурно уродити плодом.

Водолија

Иновативни и јединствени, освета Водолије је неконвенционална и неочекивана. Они ће користити свој интелект и креативност како би смислили оригиналне начине освете.

Рибе

Рибе су емпатичне и осјетљиве те је њихова освета често пасивна и неизравна. Често користе суптилне начине да покажу своје незадовољство особама које су их повриједиле. Оне се ослањају на властите емоције како би изазвале сажаљење и кривњу оних који су их повриједили, преноси Индекс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана