Ево који знакови су жива ватра у кревету

ГС
Foto: Илустрација

Астрологија каже да комуникативни људи највише уживају у сексу, јер су најопуштенији и најотворенији. У наставку текста можете да провјерите да ли се и ваш хороскопски знак нашао на листи оних који су најбољи у кревету.

Шкорпија

Шкорпије су познате по свом интензивном сексуалном апетиту. Њихова сексуална интелигенција јако је развијена, па врло лако могу да разликују емоције од тјелесног задовољства. Шкорпија влада осмом кућом Зодијака, у којој до изражаја долазе управо секс и страст.

Једна од главних особина Шкорпије је сензуалност која је баш заразна. Шкорпија има пуно самопоуздања и сматра да секс и срам не иду у исту реченицу. Иако могу врло лако да одвоје секс од емоција, ипак највише уживају у сексу са вољеном особом.

Лав

Краљице хороскопа такође су нашле своје мјесто на листи најбољих у кревету. Рођени као вође своје способности показују и под чаршафима. Без срама ће да кажу шта их узбуђује и предложиће партнеру разне пикантерије које ће га изути из ципела.

Реализовање фетиша, секси веш, играчке и разна помагала саставни су дио сексуалног живота просјечног хороскопског Лава.

Лавице сматрају да секс постоји за уживање, па ће свака авантура под чаршафима у којој учествује једна Лавица бити авантура за памћење. Свјесне су својих квалитета, а знају да треба да пораде и на мушком егу како би секс био савршен. Великодушне су, заигране и луцкасте и многи ће их издвојити као најсексепилније жене хороскопа.

Ован

Овнови су авантуристи које ће многи описати као главне сексуалне акробате хороскопа. Јако су иновативни, па са њима никад није досадно.

Осим што ће предлагати разне вратоломије које ће зачинити сваки однос, изузетно су посвећени партнеру. Ипак, треба бити свјестан да су посвећени како би се показали у најбољем свјетлу, а не како би задовољство партнера ставили на прво мјесто. Најсебичнији знак најбоље пролази у сексуалном животу, јер су му звијезде наклоњене и увијек му шаљу оно што им треба.

Било да тражи љубав или секс, овај интелигентни знак увијек зна како да реализује своје жеље и потребе.

Рибе

Њежне Рибе на прву се чине као срамежљива невинашца. Међутим, једном кад се опусте, у њима се пробуде страствене особе које уживају у сексу, а баш због тога један су од најбољих сексуалних партнера од свих хороскопских знакова.

Рибе су познате као велики креативци са развијеном маштом. Управо због тога са њима такође никад није досадно. Тешко ће емотивна Риба пристати само на секс, али ако освојите њене емоције, добићете страственог партнера у кревету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана