Ево који су најсрећнији дани у априлу

ГС
Foto: Илустрација

Астролози су открили који дани у априлу могу бити најуспјешнији и зашто.

Ови дани ћ́е вам помоћ́и да програмирате своју енергију за успјех и постизање ваших циљева.

У данима снаге не би требало да се ограничавате или стварате препреке сопственом развоју.

Ово су дани када нема граница пред нама. Нека само срећ́а и љубав информишу ваш живот, преноси Ало.

4. април - датум у огледалу

Ово ћ́е бити један од најуравнотеженијих дана у години. Четвртог овог мјесеца ћете моћ́и да радите шта год желите – и то без икаквих компликација.

На данашњи дан сва ће нам врата бити отворена. Четири ће вам помоћ́и да се ослободите лоших успомена и постанете оно о чему смо дуго сањали или да направите први корак ка томе. Вјерујте у себе и запамтите да 4.4. слободно радите оно што вас или ваше вољене чини срећнијим.

21. април — Тригон Сунца-Плутона

Ово ће бити веома, веома емотиван дан (на добар начин) због учешћа у хармоничном аспекту Сунца. Квадратура се не истиче посебно на позадини других аспеката, али ако су удаљени објекти укључени у овај аспект, онда је то изузетно важно. Ово је дан љубазности, бриге, позитиве, узајамне помоћи и повећане комуникације. Људи ће више комуницирати и постати отворени једни према другима. Користите ово да се помирите са неким или да се зближите или да пронађете сродне душе и нове пријатеље.

26. април је дан почетка директног кретања Меркура

На овај дан ће се Меркур вратити у директно кретање чиме ће се завршити ретроградна фаза. Овај дан ће бити изузетно повољан за многе од нас. Финансијски сектор ће процветати и поново почети да доноси позитивне емоције многима од нас. Главна ствар овог дана је да не будете лењи и да будете отворени за нова познанства и тражење инспирације.

29. април — Венера прелази у знак Бика

Друга кућа хороскопа, коју представља Бик, најчешће је одговорна за сферу новца, успеха и финансијске среће, имовине и људских тајни. Венера није посебно везана за све ово, али ćе нам свима дати снагу да кренемо ка својим сновима, пише Атма.








 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана