Ево који је хороскопски знак најбољи у кревету

Агенције
Ево који је хороскопски знак најбољи у кревету

Ово су особине знакова зодијака. Можете ту свашта да прочитате...

Ован

Овнове могу пожелети многе жене, не само због изгледа, липепих манира, већ и због темперамента. Нажалост многима остаје недоступан. Као што много тражи од себе, тако много тражи и од партнерке.

У друштву треба да је дама, у кухињи куварица, а у кревету љубавница. И жене Овнови од мушкараца траже да им одговарају и физички и духовно. У сексу су нестрпљиви, агресивни. Све хоће сад и одмах, па и секс. Освајају погледом, брзим спонтаним наступом, позом. Воле секс без предигре, ексцентричне позе. Љубав не показују ријечима, већ дјелима.

Пољупци Овна су брзи и страствени, препуни задовољства, које кратко траје.

Бик

Узимају од живота све радости и чулна уживања, несебично се трошећи. Њихова девиза је 'послије мене потоп'. Ријеч љубав пишу великим словом и траже партнера са којим могу да остваре блискост. За њих су јако важни љубљење, предигра и секс. Воле поклоне, интимну атмосферу, падају на музику, пиће.

Ваши пољупци заробљавају, њежни су и могу трајати сатима и сатима...

Близанци

Близанци се труде да своје идеје пласирају свуда, па чак и у љубави. Стално су у потрази за најбољом варијантом. На том плану остају вјечно млади до саме старости. Они не знају да мрзе, али им ни љубав није дубока. Њих не занима ерос већ површан флерт и брзо су задовољени. Све раде на брзину, па и оне ствари. Праву жену тешко могу да узбуде и задовоље.

Пољупци Близанца су често испрекидани налетима смијеха, кикотања и смијешних опсервација.

Рак

Рак је најтајанственији знак под утицајем Месеца. Док је слободан има сталну потребу за промјенама и авантурама. У сталној вези је вјеран, љубоморан, не испољава отворено емоције. Тражи јаког партнера, који би могао да задовољи његове велике интимне потребе. Пада на музику, пиће, пригушено свијетло.

Пољупци Рака су нежни и топли и никад не престају.

Лав

Лав увијек и стално хоће да буде први свуда, па и у љубави. Много захтијева од других људи, од самог себе и од вољене жене. Ако Лав заволи стварно, а то се често дешава, он воли дубоко, комплетно. Више држи до части него до еротике.

Лавови љубе дивље и необуздано... и очекују аплауз за извођење...

Дјевица

Дјевица није спремна на разлике, посебно у љубави. Њен главни саветник у животу је разум. У интимне односе ступа тек након детаљне анализе. Ерос је без топлине, страст често одглумљена. Од партнера тражи више него што је спремна да да. Велика срећа јој се ријетко смијеши.

Пољупци Дјевице су уредни и толико њежни да их партнер осјети тек када престану.

Вага

Вага вјештину живљења постиже рано. Воли сјај, раскош, па се труди да нађе богатијег партнера. Вјерна је као партнер, тако да неправду и невјерство тешко прашта. Будући да је дубоко емотивна у интимне односе ступа из осјећања. Више је емотивна него страсна, оргазам доживљава и путем додира.

Ви сте толико обузети својим дахом да се тешко предајете пољупцу.

Шкорпија

Шкорпија је симбол страсти, перверзије, љубоморе. Свој плијен ни са ким не дијеле, ни од кога не траже савете. Добро знају колико вреде и шта траже. Њихова љубав је дубока као океан, чврста као стена, бурна као планински поток. Партнера заводе снажним еросом, љубав као и живот уопште воле да осјете до дна. Али немојте је случајно преварити јер је у тренуцима љубоморе спремна на све.

Ви прескачете пољупце и прелазите на - шта год да вам падне на ум.

Стрелац

Стрелац највише воли да машта, планира, путује, ради, прича, прича, прича. Рано проба 'забрањено воће'. Умије да ужива у сексу, као уосталом у свим подручјима живота, јер је то најеротскији знак хороскопа. Прву љубав пореди са другом, пету са десетом. Трагање траје цијелог живота.

Ваши пољупци су изненађујући и спонтани, тако да онај кога љубите стално жели још.

Јарац

Јарац је реалиста до сржи. Сва небеска блага жели да добије још овдје на земљи и зато ствара мали рај, у коме најбоље комуницира сам са собом. Озбиљан је, без страсти и осмијеха. Код њега често изостаје врхунац и зато се не препоручује страсним особама.

Ваши пољупци су моменти у којима надокнађујете замор и стрес који су се нагомилали током дана.

Водолија

Водолија је као прехлада. У ваш живот долази изненада, када се најмање надате. Често је не разумијете и сматрате чудаком. Осјећања су јој интензивна, али не трају дуго. Њихов ерос је романтичан, варају ради промјене. Партнера могу да позајме пријатељу. То су колекционари љубави и страсти. Злу не требало, али и групни секс код њих долази у обзир.

Ваши пољупци су влажни и највише волите да вам очи буду отворене.

Рибе

Рибе никад не умију да потону из простог разлога што су добри пливачи. А о томе шта мисле, шта их интересује, шта желе - нико нема појма. Срце им је меко, осјећања њежна. Воле да воле и да буду вољене. У љубави више дају него што примају. Секс им је благ, без увода, ерос загонетан. Траже мало, жртвују се много.

Док се љубите, ваше очи су препуне звијезда, ваши пољупци су романтични и дуго трају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана