Ево када хороскопски знаци скривају осjећања

Агенције
Ево када хороскопски знаци скривају осjећања

Сви желе да сакрију своја осjећања, како не би били повријеђени.

Уколико сумњате да ваш партнер крије оно што осјећа према вама, ево како ћете то препознати.

Ован

Весео израз његовог лица не мора ништа да значи, као ни то што је младолик и у зрелијим годинама. Ако је женско, понекад то ради захваљујући свом сексипилу, а уколико је мушкарац, тада вас од његовог продорног погледа помало подилази језа, јер дјелује некако опасно, а с друге стране, као неко за кога нисте баш сигурни шта му се то мота по глави. И кад је мушкобањаста, жена Ован импонује својим полемичким ставом који просто читате на њеном лицу.

Бик

Тако је лежеран, опуштен и духовит, али и мужеван, а његов продоран поглед умије да вас обори с ногу. Израз његовог лица као да вам говори да сте поред њега заштићени и зато не треба да вас завара лежерна боемштина која избија из његовог враголастог или заносног погледа. Јер, кад Бик проговори, више од његових очију, говори боја његовог гласа, тако пријатна и тако умирујућа, да се уз њега осјећате ушушкани и сигурни као мало дијете.

Близанци

И кад дјелује младалачки, Близанци су и те како прорачунати и рационални. Ако покушава да дјелује као Круела из ‘Сто и једног далматинца’, ипак се иза таквог имиџа крије осјетљива дјевојчица која никада неће одрасти. Прича много, али најмање о себи. Уколико дјелује као ‘фам фатал’, и то је смишљена маска којом покушава да заштити своју праву природу особе недорасле емотивним изазовима.

Рак

Његов дјечачки изглед, чак и кад има “бејби фејс”, или му се коса већ проредила, не треба да вас завара. Мазан и стидљив Рак осваја управо тајанственошћу и заштитничким ставом којим ће вас разоружати већ на први поглед. Јер, он плени, било да је мачо или мамин син, а Рачица тако љубазна, лијепа, нежна и пуна разумијевања, са образима као пун Месец, изазива управо оно што жели – вашу жељу да је заштитите, а послије ће она лако с вама.

Лав

Израз њеног лица одаје рођену глумицу, јер она је атрактивна, весела и тешко да ће остати непримјећена, а уколико је не примјете – и даље ће глумити. Сва је дотјерана и “фенси”, а из куће не излази ненашминкана или без фризуре, а и зашто би кад има тако густу косу. Враголаст поглед њених округлих очију разоружава вас на први поглед, док господин Лав заиста има нечег господственог у изразу лица који као да говори колико је доминантан, поносан и достојанствен.

Дјевица

Њеним отменим, дугуљастим лицем доминира тајанствен, али испитивачки поглед. Као у бајци, умије да се преобрази из ружног пачета у грациозног лабуда, и кад има лепу фризуру, мисли да је себи уљепшала живот. Мушкарцу Дјевици није битно шта о његовом изгледу мисле други, али израз његовог лица одаје пристојног и расположеног дјечака, мада продоран поглед и мужеван израз лица углавном откривају интелектуалну и динамичну природу.

 Вага

Израз њеног лица открива углавном оно што Вага жели да покаже другима, односно њен имиџ у јавности, било да је хладна ‘хичкоковска’ плавуша или заводљива црнка. Много држи до изгледа, због којег се често нађе у центру пажње, чему доприноси и Вагина младоликост, и често наглашене мужевне црте код мушкарца Ваге.

Шкорпија

Њеним лицем доминирају очи и продоран поглед који не открива осјећања, па жена Шкорпија често дјелује врло заводљиво, чак и без шминке, било да је изразита црнка или платинаста плавуша. Мужеван изглед мушкарца Шкорпије није само његов имиџ него је он заиста такав, поготово ако је црнокос или тамнијег тена, а уколико је свијетлокос, дјелује некако отменије, јер његов израз лица одаје јаку харизму.

Стрелац

Иако је углавном насмијан, мужеван израз његовог лица одаје симпатичну природу, што га чини популарним у друштву. Постоји нешто отмено у цртама његовог лица, без обзира што често рано почиње да губи косу. Иако не дјелује толико крхко, нити њежно, жена Стрелац често има свој недокучив израз лица иза којег се обично крију њена маштања о путовањима, или било каквом лијепом начину на који може да побјегне од стварности.

Јарац

Њен поглед не открива много, више је испитивачки, мада зна да буде и помало несташан. Године јој више доносе него односе, па дуго задржава младалачки изглед, нарочито због лијепе косе или нечег источњачког у изразу лица. Иако мушкарац Јарац делује хладно, због продорног погледа, с годинама дјелује млађе, али рано почиње да кубури с косом која се проријеђује.

Водолија

Израз њеног лица оставља утисак тајанствене особе с којом се није пожељно поигравати, ма како друштвена била, али ипак воли да је сви примјете. Нешто интригантно и проницљиво у њеном погледу чини је још занимљивијом, некако аутентичном и кад није лијепа по класичним мјерилима. Дјелује помало расејано, а ништа јој не може промаћи, јер све примјећује, а ћути.

Риба

Њихов поглед, баш као и израз лица, доста скрива, али и много говори, иако је недокучив, без обзира да ли им је коса разбарушена или зализана, јер мушке Рибе само привидно не држе до изгледа. Кад гледате њихове лијепе изражајне очи и занос у тајанственом погледу, поготово женских припадника знака, јасно вам је колико је она женствена, сензуална и грациозна и по изгледу и по понашању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана