Други дио августа доноси изненађење за три хороскопска знака

ГС
Foto: Илустрација

Астролози истичу да ће други дио августа бити вријеме позитивних промјена, лијепих искустава и доживљаја који могу промијенити стварност.

Откривамо која три хороскопска знака очекују највећа изненађења и преокрети:

 

Рак

Овај емотивни знак очекују разне непредвиђене околности. Промјене које доживите могу вас подстаћи на нова достигнућа. Ви ћете жељети да пробудите своје таленте и покажете за шта сте све способни. Имате пун распоред па ће вам то скренути пажњу с песимистичних и негативних мисли. Крај августа доноси вам једно лијепо изненађење – ново познанство.

 

Лав

Лавове очекује највећи успјех у каријери. Од првих дана августа све почиње да се развија, а ваша амбициозност напокон постаје предност. Могуће је унапређење, као и повећан прилив новца. Ово је период путовања, повезивања са сродном душом и добре породичне односе. Лако је могуће да ће вам август уљепшати цијелу 2022. годину.
 

Дјевица

Крајем јула један догађај вас је инспирисао на нова достигнућа. У августу ћете доживјети истинску срећу, а позитивна енергија утицаће добро и на међуљудске односе. Осми мјесец ће бити јако срећан за вас у свим подручјима вашег живота. Лијепе ствари ће се догодити када је ријеч о заједништву, доброј енергији и повезивању с особама које чине ваш живот тако магичним.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана