Добро се пазите овог знака у хороскопу

Агенције
Добро се пазите овог знака у хороскопу

Они одлазе чим престане страст у односу.

Ован

Одлази чим нестане страсти – Припадници овог знака заљубљују се брзо и цијелим срцем. Веза с њима је динамична и страствена, а њихова осјећања дубока. У љубави су често непромишљени, свађе с њима су честе, па зачарани круг свађања и мирења може да се протегне поприлично дуго. Или док не нестане страсти. Чим се то деси, излазе из односа

Мушкарац у знаку Овна

Изглед

Углавном је висок, атлетске грађе и свјетлије пути или косе. Младолик је, има весео израз лица, хода усправно, воли спортску гардеробу. Врло је педантан, осим у зрелим годинама, када може да се претјерано опусти. С годинама добија све озбиљнији изглед, иако дуго дјелује младолико. Има продоран поглед и може да дјелује помало "опасно", као неко за кога никада нисте сигурни шта мисли.

Карактер

Самоувјерен је, бучан, доминантан, дјетињаст, идеалиста, креативан, забаван, музикалан, поносан, уображен, достојанствен и амбициозан. Дјелује приступачно и срдачно, много прича, али мало каже – поготово о себи. Није злопамтило и не свети се. Друштвен је и воли да о свему буде обавијештен, да буде у току друштвених збивања. Никада не одустаје од циља и, уколико има визију онога што жели да постигне у животу, спреман је да много тога жртвује.

Каријера, новац

Није материјалиста, али не прихвата да ради било шта. Каријера му је важна само уколико се бави оним што воли. Уколико није задовољан послом, може бити прилично лењ. Новац му је битан и воли да га има, али не дозвољава да управља његовим животом, поготово што не умије да рукује новцем.

Љубав

У души је каваљер и заштитник, може да буде потпуно непредвидив у својим реакцијама јер је импулсиван и, уколико помисли да му се партнерка не диви довољно, напушта је. Не воли да прича о својим емоцијама, често има тајне везе за које нико не зна. Секс му је важнији од љубави, мада је у души романтичар, али и сумњичав да ли ће пронаћи идеалну жену. Има веома једноставан приступ сексу и не спада у рафиниране типове мушкараца, мада све зависи од подзнака. У љубави се не сналази баш најбоље када допусти себи да његовим животом превладају емоције над разумом, а то се често догађа.

У љубави се најбоље слаже са Овном, Близанцима, Лавом, Стрелцем и Водолијом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана