Дневни хороскоп за 12. август

Г.С.
Дневни хороскоп за 12. август

Прочитате дневни хороскоп за свој знак и сазнајте како ћете испланирати дан

Ован

Уколико вас оптерећују нове емотивне сумње, разговарајте искрено са вољеном особом и инсистирајте на доказивању истине. У заједничком интересу је да се актуелни проблеми рјешавају у најкраћем року и без додатних компликација.

Бик

Нема разлога да се уљуљкујете лажним надама или емотивним фантазијама. Сигурно је само оно што је провјерено. Своје интересе не треба да везујете само за одређени тим сарадника, већ дозволите себи могућност ширег погледа на пословну ангажованост.

Близанци

Имате утисак да партнер упорно прикрива извјесне детаље или истину, што додатно утиче на ваше мрзовољно расположење. Нема потребе да оптужујете друге за свој пословни неуспјех, не будите неправедни према особи чије намјере не познајете довољно.

Рак

Неко вас подстиче на добро расположење. У складу са својим афинитетима умијете да створите романтичну атмосферу и да привучете нечију пажњу. Одбијате да прихватите нечију улогу у преговорима, не желите да се налазите изван главних догађаја на пословној сцени.

Лав

У сусрету са вољеном особом добра воља чуда чини. Довољно је да видите осмијех задовољства на лицу драге особе. Потребно је да одредите своје пословне циљеве и да измирите постојеће рачуне, немојте дозволити да вас неко предухитри.

Дјевица

Избјегавајте напете ситуације у сусрету са вољеном особом, важно је да међу вама постоје добре намјере. Уколико вам је стало да тестирате своје интелектуалне или практичне способности, потребно је да имате прецизне циљеве.

Вага

Добро сте расположени, нема разлога да измичете пред љубавним сигналима. Приуштите себи неку омиљену забаву. Имате добру процјену различитих могућности на пословној сцени и умијете да дјелујете сугестивно на околину.

Шкорпија

У одређеним ситуацијама уз вас трпи и вољена особа, али ви то упорно поричете са намјером да се ствари промијене у вашу корист. Дјелујете сумњичаво у сусрету са сарадницима. Уколико се превише удаљавате од заједничких тема, очекују вас додатне компликације.

Стријелац

У сусрету са вољеном особом постављате услове који наилазе на негативан тон. Прижељкујете више него што је могуће. Усмјерите своју пажњу на приоритетна питања, а остало препустите блиским сарадницима. Увијек постоје искусни сарадници који нуде корисна рјешења.

Јарац

Нови изливи њежности пред вољеном особом доносе заједничко задовољство, али и осјећај сигурности који вам недостаје. Добро размислите коме треба да повјерите своје планове, консултујте се са особом за коју вас везује позитивно искуство.

Водолија

Не разумијете партнерово понашање, али то вам не даје за право да самостално одлучујете о заједничким плановима. Дјелујете неповјерљиво према сарадницима и тражите нове информације како бисте правилно разјаснили заједничке дилеме.

Рибе

Покажите вољеној особи да добра воља и пажња значе више од скупих поклона. Ваш ентузијазам и лични понос могу да се протумаче на различите начине, пажљивије бирајте ријечи које користите у друштву сарадника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана