Дневни хороскоп за недјељу, 26. новембар

ГС
Дневни хороскоп за недјељу, 26. новембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Данашња енергија је повезана са вашом владајућом планетом Марс који покреће пословну страну и утиче на то да себе највише окренете послу и обавезама. Стижу вам лијепе вијести од стране партнера. Могући проблеми са кичмом.

Бик

Покреће се ваша емотивна страна. Стижу вам лијепе вијести у вези са посломм једна велика одлука вас чека до краја дана. Проблеми са алергијама.

Близанци

Током цијелог дана осјећате емотивно незадовољство јер су нам се вратили проблеми из прошлости у партнерском односу. Покушајте да се фокусирате на посао јер ту сте најбољи. Одморите се, можете имати проблеме са сном.

Рак

До краја дана стиже вам виест у вези чланова породице која вас може узнемирити. Покушајте да разумијете да су то њихови проблеми, а не ваши. Новац стиже али не онолико колико очекујете. Проблеми са органима за варење.

Лав

Ви сте данас посвећени себи и тако треба да остане до краја дана. Јако је важно одлука коју ће те донијети у вези љубави посебна ако је у питању особа у знаку Јарца. Обратите пажњу на исхрану јер су могући проблеми са органима за варење.

Дјевица

Данас ће те бити у потпуности посвећени послу јер особа " која је изнад вас"  од вас тражи много више него што можете. Покушајте да завршите све што имате да не би стварали себи додатне проблеме. Здравствено стање је одлично. 

Вага

Ово је посебан дан јер енергија Марса и Венере покреће вашу љубавну страну. Долазите до рјешења када је у питању однос са партнером посебно ако је у питању заједнички пут. До краја дана могући проблеми са грлом.

Шкорпија

Током данашњег дана посветите се више себи и својим одлукама. Могуће је да ћете данас потписивати неки документ који је требало раније да завршите. Не улазите у сукоб са партнером јер не добијате ништа. До краја дана обратите пажњу на доњи дио кичме.

Стријелац

Ваша слобода нема цијену што ће се и данас потврдити посебно када је у питању односа пријатељима и однос на пословној страни. Особа у знаку Лава може вам бити добра подршка што се тиче финансијске сарадње. Обратите пажњу на евентуалне сукобе унутар куће који вам могу створити јаку нервозу.

Јарац

Ваша енергија је данас под утицајем других људи. Нећете имати довољно времена да расправљате неке ствари на послу али је битно да се фокусирате на оно што радите. Стижу позитивне вијести из иностранства у вези новца. Здравље је стабилно.

Водолија

Данас ћете бити тврдоглави што ће се на крају исплатити. Имате потребу да доминирате над другима јер желите да рашчистите неке ствари у својој околини. Љубавна ситуација је компликована што вам ствара додатну напетост. Чувајте се емотивних разочарења.

Риба

Љубав стиже до краја дана, бићете под утиском свега оног лијепог што ће вам упутити партнер. Емоције су вам у порасту и бићете веома окренути вашем приватном животу. Пословна страна је у  стагнација, али вас што не брине. Битно је да сте изнутра испуњени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана