Дневни хороскоп за 9. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 9. март

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Лично достојанство или велики понос вам не дозвољавају да прихватите нечију практичну помоћ. Али, искључивост у мишљењу ствара повод за нову заблуду. Негативни резултати настају као посљедица погрешних пословних процјена и повлачења лоших потеза. Вољена особа, у духу добрих намјера, покушава да примири заједничку тензију или да вас орасположи неким новим и занимљивим идејама.

Бик

Заокупљени сте различитим обавезама и то се негативно одражава на вашу концентрацију - осјећате лагани умор па зато немојте дозволити другима да вам намећу различите обавезе. Наставите да се придржавате основне сатнице и распореда. Важно је да дјелујете довољно убједљиво пред вољеном особом. Неко вам изненада поставља двосмислена питања која могу врло различито да се тумаче.

Близанци

Неко не одговара на ваше захтјеве што додатно компликује пословни договор и очекивања која имате. Избјегавајте сваки вид претјеривања који нарушава сарадничку атмосферу те посветите пажњу само приоритетним питањима. Неко вас одушевљава својим неодољивим шармом и стилом понашања па је потребно да отклоните све емотивне недоумице. Понекад је све много једноставније него што изгледа.

Рак

Када боље ускладите своја духовна интересовања са практичним циљевима, очекују вас позитивни резултати. Понекад ствари посматрате из неке ружичасте перспективе и без жеље да се спустите у свијет реалности. Покажите већи смисао за практичним вриједностима. Неко вас можда наговара да донесете важну емотивну одлуку. Не можете порицати своју одговорност коју имате пред блиском особом.

Лав

Уколико не разумијете нечији поступак, затражите додатно објашњење. Немојте предвиђати оно што је неизвјесно - прије или касније ствари могу да се искомпликују, на вашу штету. Свака информација има корисно значење ако је правилно разумијете и усмјерите. Партнерово јасно негодовање довољно говори о заједничком расположењу кроз које пролазите или можда о новим емотивним недоумицама.

Дјевица

Дјелујете нерасположено, јер неко очекује да прихватите помало сервилну улогу или да се придржавате зацртаних правила у пословно-финансијској сарадњи. Нечија ригидност представља основни проблем који вас омета да завршите започети посао. Тренутно сувише форсирате своје потребе и неке ситуације у љубавном односу. Партнер можда не може у потпуности да прати ваш убрзани ритам.

Вага

Пристојност вам налаже да останете уздржани пред једном старијом особом, као и да се не уплићете у ширу расправу са колегама. Наравно, све има своју добру или лошу страну па на вријеме одлучите чему и коме дајете предност у пословној сарадњи. Уколико не познајете најбоље нечије емотивне намјере, будите више дискретни и суздржани у реакцијама. Мудро прећутите неке детаље из свог живота.

Шкорпија

Уколико вам је стало да изгладите неки пословни неспоразум са одређеним колегама, будите промишљени. Немојте дозволити да неко други говори у ваше име - процијените када треба да преузмете контролу над важним догађајима. Потребно је са више детаља и на бољи начин да објасните вољеној особи због чега повремено изгледате сувише замишљено или “одсутно”. Објасните своје поступке.

Стријелац

Неко вам је наклоњен и има позитиван утицај на ваше пословно-финансијске планове. Уколико сте довољно ефикасни, предстоји вам нови добитак или неки вид моралне сатисфакције. Немојте пропустити добру прилику. Довољан је само позитиван подстицај или унутрашњи импулс да осјетите велики емотивни занос који вас приближава драгој особи. Умијете да осјетите зраке радости које вас инспиришу.

Јарац

Стало вам је да прикријете свој тренутни неуспјех или психолошку неспремност и да се интензивније посветите одређеном задатку. Међутим, ваш израз лица говори довољно о вашем расположењу. Не прија вам тренутна позиција или губитак. Немојте дозволити да се неко заклања иза ваших обећања која остају недоречена и неразумљива. На вријеме рашчистите нове неспоразуме у емотивном односу.

Водолија

У прилог вам иду нечије изјаве или потврда сарадника те је важно да наставите са започетим пословним плановима. Прихватите нечији користан савјет и избјегавајте неке популарне инстант рецепте као привремено пословно рјешење. Очекује вас позитиван обрт догађаја у приватном или породичном животу. Вољена особа ће промијенити своје мишљење, на вашу велику радост и одушевљење.

Рибе

Неко вас можда наводи на погрешан закључак или на лош избор па будите опрезнији пред особом која има двострука мјерила и покушава да ограничи ваше пословне могућности. Замарају вас додатна објашњења. У односу са вољеном особом ипак не можете све догађаје држати под строгом контролом. Слободно, са повјерењем, препустите партнеру да направи избор у заједничко име.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана