Дневни хороскоп за 9. јун

ГС
Дневни хороскоп за 9. јун

Сваки дан нам доноси нешто ново. Погледајте шта су звијезде спремиле за вас.

ОВАН

Посао: Уколико волите свој хоби са њим ћете наставити акцију у којој ћете моћи додатно да зарадите. Нисте никоме имали то да предочите, али време пред вама доноси солуцију која вам се може исплатити јер имате шта да покажете кроз рад од раније.

Љубав: Уколико сте мушког пола, очекујете солидну прилику на пољу емоција са старијом женском особом. Волите да угађате свом партнеру када год вам се пружи прилика.

Здравље: Покушавате да се рекреирате.

БИК

Посао: Аспекти на небу су одлични за оне који имају активно поље приватног бизниса. Дошло је ваших пет минута и не морате да се двоумите око нових потеза на које је дошао ред тренутно. Волите да доминирате у свом амбијенту, па се увиђа и доза егоцентризма.

Љубав: Они који су рођени у трећој декади могу имати лоше расположење када су мушко – женске теме у питању. Не очајавајте због лошег амбијента.

Здравље: Кардиоваскуларни проблеми.

БЛИЗАНЦИ

Посао: Волите понекад да се осамљујете и да осећате велики умор. Будите спокојни када је пословна страна у питању уколико имате поред себе дугогодишњег пословног партнера. Имаћете прилику да се самостално изјасните о даљем току догађаја.

Љубав: Привлаче вас партнери који су доста успешнији од вас. Импонују вам такве особе. Волећете да проширите круг пријатеља.

Здравље: Опрез хроничним болесницима.

РАК

Посао: Ваша финансијска ситуација је задовољавајућа данас. Морате да се ангажујете додатно у ономе у чему сте тренутно ангажовани. Један Лав би могао да вам буде од користи овај пут и да вам помогне у комуникацији са пословним партнерима.

Љубав: Можда се неко од ваших пријатеља не сложи око вашег избора партнера овај пут. Будите флексибилнији у комуникацији. Следи вам пријатно изненађење.

Здравље: Не жалите се посебно на нешто.

ЛАВ

Посао: Одлично се осећате. Имате добар план вашег будућег пословног потеза. Волите да доминирате у свом радном окружењу. Сарадња са Близанцима или Девицом би могла да измакне контроли па су можда и тешке речи на помолу. Медитирајте понекад.

Љубав: Могуће да ћете се обесхрабрити због небитних чињеница које се врте око једне Девице која вам се поставља много повољније него раније.

Здравље: Имате повремено нападе панике.

ДЕВИЦА

Посао: Последње што ћете урадити у току дана јесте повеће ангажовање на тренутном радном месту. Волећете да се више ангажујете неки други пут. Чекаћете нешто бољу шансу за неко време али не и довека. Волите слободу мишљења и у томе уживате.

Љубав: Заљубљени сте у једну Шкорпију која је помало тврдоглава у свом ставу овај пут. Волите да се дружите са истомишљеницима, који вам импонују. Више ћете излазити.

Здравље: Пазите се инфекција овај пут.

ВАГА

Посао: Уколико сте студент можете бити срећне руке и да се радујете окончању на испиту. У сваком случају следи вам пријатно изненађење на које нисте били спремни овај пут. Волите амбијент у коме сте тренутно срећни.

Љубав: Одлично се слажете са једним Лавом и Биком. Направите данас одличан избор у сваком случају. Имате на кога да се ослоните и да добијете нешто више љубави.

Здравље: Дигестивни проблеми.

ШКОРПИЈА

Посао: Ваша страствена природа не допушта већи излив емоција већ умете да планете без већег разлога тек када вам свега тога пређе преко главе. Имате солидне шансе да се запослите на месту, које сте очекивали већ дуже време.

Љубав: Заљубљени сте у једног Бика и желите озбиљнију везу без изузетка. Нисте у лошем окружењу колико се од вас тражи тек толико да сте срећни.

Здравље: Волите да се опуштате.

СТРЕЛАЦ

Посао: Уколико сте у јако великој паници, када су у питању ваше тренутне пословне шансе у тој мери ћете погурати многе прилике на своју воденицу. Можда вас други доживљавају доста стриктно у својим намерама више него брижну особу

Љубав: Можете имати пријатно изненађење овај пут када су ваше емоције у питању. Неко на вас рачуна већ неко време. Будите отворенији за сарадњу и бољу комуникацију.

Здравље: Имате мотив да се одморите.

ЈАРАЦ

Посао: Уколико се ваша каријера своди на још по неки корак онда сте на самом крају свог посла и у потпуно новом циклусу који вам се спрема. Не морате да се дезавуишете оним стварима које вас се не тичу тренутно колико можда ваше колеге.

Љубав: Не жалите се претерано на свој емотивни живот. Имате чиме да се похвалите и да се опустите у лепој причи која вам се нуди.

Здравље: Повремено вас муче проблеми.

ВОДОЛИЈА

Посао: Рад вас исувише исцрпљује и од вас прави велику жртву. Покушавајте да се сконцентришете на битне сегменте свог посла који вам у суштини доносе битан новац. Све остало препустите сарадницима на које можете да рачунате.

Љубав: Уколико сте јакој љубавној вези морате да се суздржите од небитних коментара. Уколико се бавите хобијем будите довољно у фокусу и не подлежите туђем утицају.

Здравље: Водите здрав и активан живот.

РИБЕ

Посао: Колико се будете ангажовали толико очекујте новца који ускоро пристиже. Не морате да се дезавуишете непотребним стварима које вам одвлаче фокус. Један Лав би могао да вам помогне у ситуацији коју можете да имате у току данашњег дана.

Љубав: Будите довољно отворени у ономе што тренутно радите у вези заједничког провода јер имате поред себе одлично друштво да тако нешто и спроведете.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана