Дневни хороскоп за 9. јун

Г.С.
Дневни хороскоп за 9. јун

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Можете одиграти значајну улогу и ублажити непремостив јаз међу члановима ваше породице. Ово би вам значајно побољшало расположење и повратило пољуљано самопоуздање које вас је, можда, у протеклом периоду, потајно мучило.

Бик

Могућа је прилика за додатни рад који вам тренутно није неопходан. Оправдање тражите у финансијској накнади која није довољна за труд који треба да уложите. Прихватите јер ће вам се овај посао дугорочно исплатити.

Близанци

Борите се за неку своју правду коју само ви видите. Ваша искреност не наилази на одобравање, па је корисно да своје мишљење сачувате за себе. Непријатна изненађења су могућа чак и од најблискијих особа, нарочито на љубавном плану.

Рак

Дозвољавате да вам финансије условљавају расположење и динамику виђања са људима до којих вам је стало. Ако занемарите новчане проблеме, схватићете да за дружење и пријатна необавезна ћаскања није неопходан и дебео новчаник.

Лав

Дан започињете напуњени енергијом. Необично сте креативни и самоувјереност пријети да прерасте у охолост. Обуздајте еуфорију јер када се буде нешто важно одлучивало, биће вам неопходно мишљење људи које сада не уважавате.

Дјевица

Покушавате да ријешите проблеме који уопште нису рјешиви. То значи да беспотребно губите енергију и улажете вријеме у нешто што не постоји. Вољена особа не разумије ваше емотивне испаде

Вага

Указаће вам се шанса за активности које вас могу навести на идеју о покретању приватног посла. Затегнути односи са шефовима и лоша атмосфера изњедриће екипу људи са којом можете планирати самостални бизнис.

Шкорпија

Ваша преосјетљивост данас, долази до изражаја. Оптерећујете се мишљењима других људи док истовремено радите по свом нахођењу. Крајњи је час да се опредијелите или ћете играти како други свирају, или ћете зажмирити на то шта други људи говоре.

Стријелац

Сабирате шта сте урадили у минулом периоду, резултати вас чине поносним. Још само да све то предочите члановима своје породице, па да срећа буде комплетна. Не тражите додатну подршку

Јарац

Стижу вам непријатне вијести. Замисао коју сте имали, а која се тиче ваше фамилије, овим преокретом постаје неизводљива. Помијешали сте посао и приватни живот па сте дозволили да вам породичне проблеме рјешавају сарадници.

Водолија

Муче вас нерашчишћени односи с пријатељима које одавно познајете. Не преостаје ништа друго него да озбиљно поразговарате о свему. Ситуација није лако рјешива, јер вас за њих везују животне околности на које не можете да утичете.

Рибе

Потрудите се да саслушате шта вам други људи говоре. Можда уочите да неко покушава да вам саопшти сјајну идеју, али ви не реагујете. Ако дозволите могућност да још неко може да смисли нешто корисно, добићете шансу да значајно профитирате.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана