Дневни хороскоп за 9. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 9. фебруар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Топле емоције увијек дјелују љековито, стога задржите пажњу на вољеној особи. Планирајте неку омиљену забаву. Не вриједи да се излажете великом менталном напору. Боље је да ризик препустите другима и да избјегавате сумњиве понуде. Усмјерите мисли у позитивном правцу.

Бик

Изненадите вољену особу не неки несвакидашњи начин, јер ако имате довољно маште све је могуће промијенити у позитивном правцу. Неко оспорава ваше идеје или утицај који имате у пословним круговима. Са пар добрих потеза можете ријешити своје проблеме. Важно је да сачувате позитивно расположење.

Близанци

Непотребно се оптерећујете различитим темама које вас удаљавају од драге особе. Потребна вам је емотивна подршка. Не допада вам се сазнање да трпите због нечије самовоље или да се налазите у инфериорној позицији у односу на сараднике. Будите умјерени и избјегавајте различите изазове.

Рак

Неко вас узбуђује и привлачи вашу пажњу више него што сте спремни да признате. Дјелујете тајанствено. Са пар добрих потеза можете да учините више него ваши сарадници. Можете да остварите своје намјере на различитим странама. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Лав

Уколико вам је стало да обрадујете партнера, размислите на који начин треба да представите своје идеје. Објашњавате ствари које ваша околина добро познаје, али се не усуђује и да их прихвати. Важно је да правилно каналишете своју енергију.

Девица

Покажите више разумијевања и њежности према вољеној особи. Хвалисавост може да вам створи додатну непријатност. Нема разлога да мистификујете своје пословне планове или да игноришете нечије присуство. Приуштите себи неке лијепе ситнице као подстицај за добро расположење.

Вага

Дјелујете узнемирено, затражите нечији опроштај и избјегавајте емотивно ривалство. Контролишите своје импулсе. Не можете заваравати сараднике причом која импонује вашој сујети и занемарити нечију оштроумност. Пријаће вам релаксација уз омиљени хоби.

Шкорпија

Тренутно љубав и задовољство не иду у комбинацији. Партнер изненада поставља питања која у вама подстичу емотивну нелагодност. Потребан вам је додатни опрез у сусрету са сарадницима и приликом процјене нових пословних прилика. Пријаће вам активан одмор и више сати здравог сна.

Стријелац

Немојте потискивати своје жеље, постоји особа која може да вам угоди или да вам приушти добар љубавни третман. Информације које добијате потврђују ваша очекивања о даљем развоју догађаја на пословној сцени. Уживајте у стварима које вас инспиришу на позитивно расположење.

Јарац

Партнер дјелује прилично узнемирено, што ремети и ваше расположење. Не можете да ускладите заједничка интересовања. Затражите нечију подршку или стручно мишљење. Сваки вид добре превентиве може бити од велике помоћи. Избјегавајте различите непријатности и напорне ситуације.

Водолија

Неко вас наговара да донесете важну одлуку. Не можете порицати своју одговорност пред блиском особом. Када ускладите своја духовна интересовања са практичним циљевима, очекују вас позитивни резултати. Покажите више смисла за практичне вриједности. Потрудите се да побољшате концентрацију.

Рибе

Потребно је да објасните партнеру шта утиче на вашу изненадну забринутост или резигнираност. Немојте потискивати своја осјећања. Не дозволите да неко други говори у ваше име, процијените у ком тренутку треба да преузмете контролу над важним догађајима. Потрудите се да акумулирате позитивну енергију, опустите се.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана