Дневни хороскоп за 9. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 9. децембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Уколико осјећате резигнацију, размислите у чему сте погријешили према блиској особи. Нико није безгрешан ни савршен. Потребна вам је добра концентрација и моћ опажања у различитим ситуацијама. Ослоните се на своје богато искуство. Пријаће вам више сати доброг сна, обратите пажњу на снове.

Бик

Партнер покушава да вам помогне или да вас орасположи. Прихватите све што добијате од блиске особе. Ствари које прећуткујете пред пословним партнерима лако могу да вас доведу у непријатну ситуацију. Пријаће вам више сати здравог сна.

Близанци

Планирајте неку омиљену забаву или емотивни сусрет, пријаће вам весело друштво и нечија пажња. На вама је да покренете иницијативу у добром правцу, а на неком другом да реализује ваше идеје. Приуштите себи неке лијепе ситнице као подстицај за добро расположење.

Рак

Код вас провијава добра воља и емотивна нота, а код вашег партнера смисао за лијепим и корисним стварима. Сјајно се допуњавате. Обратите пажњу на различите детаље у новим преговорима. Пословно надмудривање понекад дјелује сувише заморно. Важно је да ускладите своје мисли и осјећања.

Лав

Боље је да прихватите партнерову идеју, него да провоцирате нову љубоморну сцену. Немојте се заваравати да је истина све оно сто чујете. Неко вас може изненадити на ружан начин и без објашњења за своје поступке. Претјерана забринутост се лоше одражава на вашу концентрацију.

Дјевица

На заобилазан начин можете да остварите своје љубавне жеље. Уживајте у лијепим стварима и уз блиску особу. Неко угрожава ваше пословне интересе, али нема разлога за већу забринутост. Сачекајте на повољнији тренутак када ћете остварити своје намјере. У вечерњим сатима пријаће вам излазак или шетња, опустите се.

Вага

Нема разлога да се истичете у друштву вољене особе. Ствари ће саме доћи на своје мјесто, будите стрпљиви. Размислите о корекцији пословних правила, потребно вам је ново и ефикасније рјешење. Обратите пажњу на здравији начин исхране, конзумирајте више витамина.

Шкорпија

Чини вам се да партнер има другачија интересовања. Узалуд трошите велике ријечи објашњавајући своје намјере. Свако има право на своје мишљење или избор приоритетних циљева, али треба одржати успјешан ниво у пословној сарадњи. Потребан вам је добар подстицај и позитиван импулс.

Стријелац

У сусрету са блиском особом морате имати довољно снаге, да прихватите комплетну истину или ствари које вам се не допадају. Пажљиво анализирате нове догађаје на пословној сцени и откривате различите неправилности. Шири поглед на могућа рјешења доноси већи успјех. Осјетићете психолошко олакшање након искреног разговора и повјеравања.

Јарац

Употребљавате сувише строге критеријуме при процјени нечијег понашања. Неправедно критикујете вољену особу. Морате да имате довољно храбрости да бисте прихватили одговорност за оно што сте учинили. Ситуација ће се ријешити, нема разлога за забринутост. Сачувајте самопоуздање и присебност духа.

Водолија

Покушајте да разумијете нечију немоћ или емотивну слабост. Не будите надмени. Пред вама су различите обавезе које захтијевају заједнички договор и финансијску сарадњу. Уживајте у свом свијету интиме.

Рибе

Могуће је да сте нехотично повриједили нечија осјећања, глас савјести вас подсјећа на искрено извињење. Правилна информисаност пружа ширу могућност за добар избор и пословну афирмацију. Ваши сарадници имају добре идеје. Важно је да успоставите хармоничан однос са околином.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана