Дневни хороскоп за 8. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 8. март

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

У центру пажње биће уговори и парнице - нешто ћете потписати или добити рјешење. Амбициозности вам неће недостајати. Имаћете циљ пред собом и бити све приправнији за његово испуњење. Крајем дана нестаће вам енергије, жалићете се на умор и нервозу. Дружење с неким људима вас исцрпљује.

Бик

Бићете пуни идеја, а у опхођењу с клијентима или пословним партнерима красиће вас увјерљивост. Ваша причљивост ће бити добродошла, јер ћете се изражавати подједнако прецизно и духовито. Ипак јурњава за послом и кућне обавезе смањиће вољу за романтиком па кад партнер пожели блискости с вама, умор ће вам бити изговор.

Близанци

Никакав напор вам неће представљати проблем. Чиме год се бавили и штогод радили увијек ће се наћи неко ко ће вам помоћи. Могуће су угодне вијести из иностранства. Однос с партнером обиљежиће пролазне трзавице, али опет не толико велике да не бисте све могли ријешити разговором.

Рак

Много тога одвијаће се у животима ваших родитеља или рођака када је ријеч о породичној имовини, власништву над некретнином и слично. У договорима ћете се разилазити, свака ће страна тјерати по своме. Ако сте у вези, позабавите се проблемом досаде и предвидивости. Предузмите нешто и поправите своје и партнерово расположење!

Лав

У идеалном сте периоду за промјене па немојте жалити уложени труд. Ухватите се укоштац с проблемима и крените озбиљно према циљу. Неспоразуми с партнером помоћи ће вам да се суочите с правим разлозима неслагања. Ако крећете на пут, возите опрезно и не губите вријеме на успутне кафе и дуге разговоре.

Дјевица

Ако желите некога завести или сматрате да је вријеме за повишицу или напредовање, дан је одличан за одважно дјеловање. Знаћете се наметнути шармом и добити оно што сматрате да вам припада. С новцем поступајте опрезније. Дан није погодан за одлазак у куповину, јер ћете се прерачунати и превише потрошити.

Вага

Могли бисте учествовати на новом пословном задатку, који ће захтијевати прековремени рад или путовање у иностранство. Вечерњи сати доносе осјећај умора, али и задовољства, јер сте много тога стигли на вријеме и до краја да обавите. Опустите се уз добру књигу или миришљаву купку.

Шкорпија

Планете упућују на могућност скривених љубави, обнављање бивших веза и одгађање емоционалних подухвата. Особа у коју сте заљубљени држи се суздржано, али то не значи да немате шанси. Пред вама су преломне емотивне околности које ће извући максимум из вас. Изненадићете се када схватите на шта сте све спремни да бисте добили оно што желите.

Стријелац

Ако се желите некоме свидјети или га боље упознати, немојте се спутавати. Ваше шансе биће веће него иначе па уприличите сусрет са симпатијом. Бићете вриједни и радишни па би вам након радног времена добродошло мало вјежбања, шетња, игра с дјецом у снијегу или бављење хобијем. Телефоном ћете се чути с неким кога дуго нисте видјели.

Јарац

Много тога биће вам нејасно и збркано. Ваше жеље и очекивања у раскораку су са стварним могућностима, барем што се данашњег дана тиче. Нећете моћи утицати на партнерове одлуке и имаћете осјећај да друга страна ради све по своме. Због пада расположења могли бисте се повући у себе и за друге бити недоступни.

Водолија

Нећете имати времена за доколицу. Уживјећете се у тек откривене активности и нове послове. Планете ће вас чинити радозналима, подстицати занимање за разне врсте знања. Дан је погодан за контакте с особама које живе у другим мјестима, градовима или државама.

Рибе

Очекује вас већи прилив прихода, али и трошкова. Обилазићете банке и поште те покушати платити што више рачуна. Бићете свјеснији колико вриједите и можете, али ће вам засметати површност радних колега и шефова који вас не доживљавају довољно озбиљно. Вријеме је да другима покажете шта можете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана