Дневни хороскоп за 8. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 8. фебруар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Налазите се у осјетљивој фази. Избјегавајте тешке теме или ситуације које вас непотребно удаљавају од вољене особе. Строго оцјењујете нечије понашање и ситуације на пословној сцени процјењујете на основу личних мјерила. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на снове.

Бик

Важно је да поступате у складу са својим осјећањима. Ведар дух и добре намјере дају додатну снагу. Утисак који имате у вези са пословним приликама потврдиће се као исправан. Будите досљедни у својим намјерама. Налазите се у сјајној форми.

Близанци

На заобилазан начин можете да остварите своје љубавне жеље. Уживајте у лијепим стварима и уз блиску особу. Неко угрожава ваше пословне интересе, али нема разлога за већу забринутост. Сачекајте на повољнији тренутак када ћете остварити своје намјере. У вечерњим сатима пријаће вам излазак или шетња, опустите се.

Рак

Нема потребе да искушавате особу са којом се налазите у љубавној или пријатељској вези. Ублажите своје критеријуме. Упорно избјегавате сусрет са особом која има посебне захтјеве и негативан став о вашим пословним резултатима. Подстичите код себе позитиван начин размишљања.

Лав

Уколико вам је тешко да контролишете своје емоције и реакцију пред блиском особом, избјегавајте провокативне ситуације. Покушавате да одложите пословну ситуацију која захтијева добру процјену и додатну концентрацију. Важно је да имате убједљиве аргументе. Пријаће вам психолошко опуштање или релаксација.

Дјевица

Важно је да сачувате емотивну блискост са једном драгом особом. Заштитите оне које волите од непотребних узбуђења. Велике амбиције или потреба за прикупљањем материјалних резултата, не треба да вас наведу на погрешно понашање. Примијените неку од техника психолошког опуштања, пријаће вам.

Вага

Будите упорни пред својим партнером, немојте потискивати своје емотивне жеље и потребе. Ваше ријечи нису довољна гаранција да бисте оставили позитиван утисак на особу која одлучује о пословним интересима. Нема разлога да се оптерећујете непотребним сумњама.

Шкорпија

Партнер нема намјеру да стрпљиво чека на вашу одлуку, већ преузима изненађујући корак и иницијативу. Логично, све има своју цијену. Ваша основна интересовања су практичне природе. Лако можете да остварите своје пословне циљеве. Потребно је да уносите више течности и витамина у исхрану.

Стријелац

Прижељкујете занимљивије догађаје у љубавном животу. Сусрет са једном особом може да вам поправи расположење. Потрудите се да правилно разграничите своје обавезе од интереса који вас везују за одређене сараднике. Не треба да трпите нечију самовољу. У вечерњим сатима пријаће вам излазак или шетња.

Јарац

Очекује вас пријатно изненађење. Приуштите себи неке лијепе ситнице и добро друштво. Сарадња вас обавезује на строго поштовање заједничких правила, као и на уважавање различитих афинитета. Уносите више течности у организам.

Водолија

Потребно је да ријешите своје емотивне дилеме, прије него што вас неко доведе пред свршен чин и у неугодну ситуацију. Претјераним истицањем пред сарадницима привлачите негативне коментаре. Губите драгоцјену енергију на споредне ситуације. Контролишите своје унутрашње конфликте.

Рибе

Дјелујете сувише узнемирено, доносите погрешну одлуку и упорно инсистирате на својим намјерама. Профилтрирајте своје мисли и осјећања. Избјегавајте сва непотребна узбуђења или обавезе које вас психофизички исцрпљују. Размислите коме треба да се обратите за одређени вид услуге. Нема потребе да прецјењујете личне могућности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана