Дневни хороскоп за 7. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 7. март

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Стало вам је да будете запажени на различитим странама и у том смислу користите своје најјаче адуте са којима располажете. Велике амбиције понекад доносе низ нових предности и позитивну доминацију у односу на сараднике. Свом партнеру не остављате много простора за избор или предомишљање, али на срећу дјелујете врло убједљиво и заводљиво. Свјесно користите свој шарм у правој мјери.

Бик

Спремни сте на професионално доказивање под различитим условима. Обратите пажњу на неке корисне информације које ће вам олакшати пут до успјеха. Рачунајте на нечију подршку када се налазите у “критичним ситуацијама”. Задовољство које осјећате у нечијој близини може да вас испуни позитивном енергијом и да помјери ваше субјективне границе у више праваца. Уживајте у блиском друштву.

Близанци

У жељи да остварите изузетне резултате пристајете на извјесну импровизацију. Понекад без већег ризика нема ни запаженог успјеха или ширег одјека међу сарадницима. Показаће се да тренутно имате добру пословну процјену и рјешења. Избјегавајте реакцију на емотивне контрасте кроз које пролазите - умијете да дјелујете збуњујуће на свог партнера честим промјенама у мишљењу.

Рак

Имате довољно искуства да сагледате све предности или недостатке који произилазе из могућег пословног удруживања. Размислите, интелектуалне способности су пресудне у процјени добре пословне прилике. Тешко вас је разувјерити од идеја које имате, али чини вам се да неко нема довољно разумијевања за ваше емотивне потребе. Немојте непотребно утонути у меланхолично расположење.

Лав

Вјешто користите своје способности у различитим ситуацијама и не одустајете од својих пословних визија. Успјех је на вашој страни, док год имате јасну представу о томе шта и колико желите да остварите. Спремни сте да учините скоро све што је потребно за свог партнера, али под условом да неко не угрожава вашу доминацију и интегритет. Умијете да будете пламенити и очекујете уважавање.

Дјевица

Важно је да имате пословни циљ, али још важније је да одредите добар начин или средство које ће вам омогућити његову успјешну реализацију. Дјелимична рјешења вас само непотребно успоравају и подстичу вашу несигурност. Очекујете више од оног што партнер тренутно може или жели да вам пружи. Неко од вас двоје претјерује у својим очекивањима или користи погрешне изговоре.

Вага

Поучени неким претходним искуством, сада мијењате свој стил или пословну стратегију у односу на околину. Имате значајну предност у односу на своје сараднике и ништа не препуштате случају. Важно је да останете досљедни својим циљевима. Остављате утисак као да лако мијењате своје емотивно интересовање у зависности од расположења или особа са којима се сусрећете.

Шкорпија

Своју пажњу усмјеравате само на основне циљеве и покушавате да побољшате услове који су вам неопходни ради бољег пословног функционисања. Крајњи резултати највише зависе од способности да се правилно организујете. Најбоље се осјећате када добијате сву неопходну емотивну пажњу коју очекујете, али немате јаку вољу да утичете на нечије понашање.

Стријелац

Скоро све можете да постигнете када се налазите у центру главних дешавања. Успјех вам се налази надохват руке па учините све што је потребно да остварите професионални и лични максимум у различитим правцима. Понекад не одустајете од својих емотивних намјера, чак и по цијену да сви мисле другачије или да не наилазите на подршку у својој околини.

Јарац

Склони сте претјераном детаљисању, али није све онако као што претпостављате у духу својих теорија. Неопходна су вам практична рјешења - потрудите се да убрзате свој пословни ритам и да завршите све што сте започели. Захтјеви које упућујете свом партнеру не наилазе на добар одјек, али ви сте наумили да остварите оно што желите без обзира на нечије реакције које примјећујете.

Водолија

Јасно вам је да у већини ситуација немате довољан утицај на развој пословних догађаја. Затражите нечију подршку или добар савјет, јер постоје рјешења која изискују нови компромис. Размјена идеја и тимски рад доносе боље резултате. Трудите се да оставите утисак као да све функционише на добар начин, али дубоко у себи потискујете нека емотивна страховања и забринутост коју осјећате.

Рибе

Не желите да неко мијења вашу пословну оријентацију или да управља вашим плановима. Потребно је да се детаљно информишете о свим могућностима - спој добре интуиције и аналитичке процјене доноси нови успјех. Умијете да остварите оно што желите, без обзира на различите компликације које вас прате или на нечије негодовање. Не пристајете на емотивне компромисе и сигурни сте у исправност својих ставова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана