Дневни хороскоп за 7. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 7. фебруар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Ствари понекад изгледају потпуно другачије од првог утиска који имате. Поступите по својој савијести у сусрету са вољеном особом. Не треба да се оптерећујете различитим критеријумима. Свако од сарадника има свој начин интерпретације догађаја. Растеретите се сувишних брига, уљепшајте своје расположење.

Бик

Налазите се у осјетљивој фази. Избјегавајте тешке теме или ситуације које вас непотребно удаљавају од вољене особе. Строго оцјењујете нечије понашање и ситуације на пословној сцени процјењујете на основу личних мјерила. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на снове.

Близанци

Нечија порука може да се тумачи на различите начине, а за вас је истинито оно што вам је драго да чујете. Будите разумни, тренутни неуспјех треба да вас мотивише на додатну упорност или на жељу за превазилажење личних слабости. Важно је да ускладите мисли и осјећања.

Рак

У одређеним ситуацијама уз вас трпи и вољена особа, али ви то упорно поричете са намјером да се ствари промијене у вашу корист. Дјелујете сумњичаво у сусрету са сарадницима. Уколико се превише удаљавате од заједничких тема, очекују вас додатне компликације. Претјерана забринутост лоше утиче на вашу концентрацију.

Лав

Партнер се сувише ослања на вашу добру вољу, што вас додатно оптерећује. Ништа не може да се приведе крају без вашег учешћа. Дјелујете забринуто у очекивању да неко одговори на вашу понуду. Тражите заобилазно рјешење како бисте сачували своју пословну позицију. У вечерњим сатима пријаће вам нека омиљена забава, као добра релаксација.

Дјевица

Вољена особа умије да вас остави у убјеђењу као да је све у најбољем реду. Али, ви наслућујете нови проблем. На пословној сцени све има свој вијек трајања, а ви упорно инсистирате на стварима које су давно превазиђене. Пријаће вам психофизичка релаксација и опуштање.

Вага

Сувише бринете без разлога, партнер тренутно не жели да вам повјерава мисли или оно што осјећа. Будите стрпљиви и тактични. Без обзира на вашу сналажљивост у пословним сусретима, постоје ствари које се не уклапају у вашу почетну процјену. Пријаће вам више сати чврстог сна, обратите пажњу на снове.

Шкорпија

Не можете да промијените нечије мишљење или одлуку. Нема потребе да изговарате тешке ријечи пред вољеном особом. Очекујете позитиван одговор у рјешавању неких спорних ситуација. Важно је да процијените најбољи тренутак за пословну акцију. Пријаће вам нека омиљена забава, као рецепт за добро расположење.

Стријелац

У односу са вољеном особом немојте тражити немогуће уступке, са више поштовања прихватите оно што добијате. Обратите пажњу на користан савјет, увијек постоји могућност да се оствари пословни договор који води у правцу заједничких рјешења. Потребно је да побољшате своју психофизичку кондицију.

Јарац

Немојте ускраћивати породици или партнеру могућност за забаву. Покажите више слуха за нечија емотивна интересовања. Понуђене су вам нове идеје за пословну сарадњу. Преиспитујете узајамно повјерење и своје професионалне способности. Подстичите код себе ведар дух као подстицај за добро расположење.

Водолија

У сусрету са вољеном особом, потребно је да покажете истанчани слух и широке видике за заједничке планове. Немојте рјешавати туђу бригу, своју пажњу и креативну енергију усмјерите ка остварењу корисних циљева. Пријаће вам више сати здравог сна, опустите се.

Рибе

Стрпљиво сачекајте на нечији позив или на партнерово присуство. Постоје ситуације које не можете убрзати и промијенити у своју корист. Избјегавајте ривалство или такмичарску атмосферу, важно је да сачувате позитивну везу са блиским сарадницима. Потрудите се да побољшате своју концентрацију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана