Дневни хороскоп за 6. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 6. март

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Не покушавајте обавити гомилу послова одједном, јер ћете се наћи у гужви. Посветите се пословима у којима ће до изражаја доћи ваше комуникацијске способности. Избјегавајте непромишљене реакције и спутајте порив да некоме кажете истину у лице, јер ћете се неким људима непотребно замјерити.

Бик

Бићете брзи и спретни у свему чега се прихватите. Лакше ћете рјешавати разне обавезе и успоставити складан однос с другима. Дан је погодан за потрагу за радним мјестом, али и за љубавно освајање и романтику. Схватићете да једна љубавна прилика није прокоцкана до краја и да наде још има.

Близанци

Прави је тренутак за заснивање нове љубавне везе, брака и пријатељства. Планете вас чине привлачнима и дружељубивима, а изласци и дружења утичу на пораст популарности у друштву. Ако сте упали у рутину заједничког живота, својом маштовитошћу можете вратити романтичне тренутке и освјежити љубавни однос.

Рак

Много ћете спознати и научити од људи који вас окружују, а неки ће захладњети однос с пријатељем. Пролазне су трзавице могуће и у приватном животу. Неко од укућана захтијеваће од вас нешто што ће вам се чинити претјераним. Имаћете осјећај да вас не познају и не разумију, али нећете имати воље о томе разговарати.

Лав

Могли бисте добити занимљиву пословну понуду, док ће слободни имати прилику да остваре љубавне планове. На путу сте срећних промјена па не застајкујте и не допустите да вас неко или нешто поколеба. Срећу вам доносе односи с иностранством и уопштено с удаљеним људима. Вече подредите забави, јер вам треба и опуштања.

Дјевица

Избјегавајте бутике одјеће и обуће, јер нећете одољети снижењима. Прекасно ћете схватити да сте превише потрошили на ствари које нису нужне. Добићете прилику доказати своје способности, нарочито ако се бавите економијом или банкарством. Опустите се у друштву блиских особа и избјегавајте познанике који воле љенчарити.

Вага

Лако ћете успостављати нове односе. Бићете расположени, а све напетости окретати на шалу. Нечије двосмислене изјаве могле би у вама покренути буру осјећања па прихватите игру надмудривања. Не нервирајте се због збивања у пословном окружењу, јер на њих ионако немате утицаја.

Шкорпија

Долазићете у контакт с људима које бисте најрадије избјегли. Пазите да оно што некоме говорите не буде превише директно и оштро - задржите мјеру и присебност. Немојте никоме допустити да лоше утиче на ваше самопоуздање. Могуће је повећано одрицање за блиске људе, али то вам неће тешко пасти.

Стријелац

Бићете отворени према новим искуствима из којих бисте много тога могли научити. Другима ћете бити забавни, радо ће се с вама дружити и разговарати. Успјешно ћете се суочити са својим слабостима и страховима које не желите никоме признати. Заједнички пријатељ могао би посредовати занимљивом љубавном познанству.

Јарац

Шефови ће много очекивати од вас – по вашем мишљењу и превише. Нећете се моћи отети утиску да сви око вас раде мање или да су поштеђени већих напора. Члан породице очекује од вас савјеснији приступ и преузимање нових одговорности за које нећете показивати спремност. Умор и несаница упозоравају да требате одмора!

Водолија

Одлично ћете се сналазити у новим ситуацијама. Комуницирајте с људима из других средина, ширите знање и усавршавајте се. Нека иза ваших великих ријечи стоје рад и дјела. Посветите више пажње партнеру и немојте допустити да се између вас испријече обавезе. Уколико размишљате о наставку школовања, размислите о неком курсу.

Рибе

Дан је повољан за рјешавање финансијских питања, плаћање рачуна или враћање дугова. Онај коме сте дужни новац, продужиће вам рок исплате. Љубавни живот потресаће неспоразуми. Могли бисте се разочарати у партнерове поступке, можда га и уловите у лажи. Неко кога површно познајете могао би вам дати мудар савјет.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана