Дневни хороскоп за 6. јун

Г.С.
Дневни хороскоп за 6. јун

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Ваше поље иностранства је приказано кроз успјех у сарадњи са страним компанијама. Напредак у каријери. Очекује вас обнављање комуникације са особом која вам је много значила у прошлости.

Бик

Напредак у пословању и на финансијском плану. Посебан успјех очекује оне који се баве трговином и сарађују са иностранством. Ваш однос с партнером улази у мирније воде. Пред вама је лијеп и хармоничан дан.

Близанци

Ваше поље пословне комуникације и сарадње најављује вам период просперитета. Проширићете круг сарадника. Очекује вас важан разговор с партнером. Планете вам пружају подршку да остварите план о заједничкој будућности.

Рак

Успјешно ћете ријешити дуготрајан правни проблем или ће вам поћи за руком да средите спорну документацију. Финансијски добитак. Имате осјећај да вас партнер не разумије, то у вама ствара незадовољство. Поразговарајте о томе.

Лав

Успјешна сарадња са иностранством и велики корак напријед у вашим пословним подухватима. Финансијски успјех. Ново поглавље на љубавном плану. Познанство са једним Овном или Вагом може се претворити у озбиљну везу.

Дјевица

Очекује вас потписивање новог уговора. Размишљате о заснивању породице и веома озбиљно схватате везу у којој се налазите. Ново поглавље у љубави. Одлично се осјећате, врло сте активни, радите на себи.

Вага

Нови елементи у радном окружењу или промјена радног мјеста. Могући су унапређење и финансијски добитак. Између вас и партнера запалио се стари жар. Слиједи даља хармонизација вашег односа.

Шкорпија

Акценат овог периода је на унапређењу финансијске ситуације. Успјех за све оне који се баве трговином, туризмом и некретнинама. Изазов тајне љубави потпуно је обузео ваш емотивни план. Па ипак, чувајте се скандала.

Стријелац

Дошао је прави тренутак за вас. Напредак у каријери. Успјешно ћете ријешити стари проблем између вас и партнера. Слиједи даље побољшање ваше везе. Почињете да планирате и заједничку будућност.

Јарац

Очекује вас веома важан пословни разговор иза затворених врата. Не улазите у ризичне послове, нарочито ако су са сумњивим и непознатим особама. Неспоразуми у оквиру породице.

Водолија

Пословна сарадња с пријатељима може вам донијети значајан напредак на финансијском плану. Побољшање квалитета ваше везе с партнером донијеће вам задовољство. Осјећате се емоционално испуњеним.

Рибе

У вашем пољу каријере долази до експанзије, најављује вам се велики успјех и проширење пословне сарадње. Финансијски добитак. Зближићете се са једном особом која вам се одавно допада. Вече вам доноси романтичан састанак.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана