Дневни хороскоп за 6. децембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 6. децембар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Дневни хороскоп за 6. децембар вам поручује да се више фокусирате на себе и своје здравље. Нон-стоп негдје јурите и никако све да стигнете. Увијек сте ту за све, али никако за себе. Покушајте да се опустите са драгим људима или партнером.

Бик

Тренутно се налазите на седмом небу и не размишљате о послу и осталим обавезама. Уживајте док можете, јер ће брзо реалност да вам покуца на врата. На вријеме се организујте и направите добар план.

Близанци

Могуће је да ћете током цијелог дана преиспитивати себе и смишљати идеје за будућност. Маштање је до ваше личности и то је потпуно у реду, али се трудите да превише не полетите. Пронађите инспирацију у љубави!

Рак

Вријеме са породицом и драгим људима вас пуни позитивном енергијом. Могуће је да ће неко на послу да вас избаци из такта, али то је само моменат. Не примајте све к срцу и мудро одреагујте.

Лав

Неко од блиских људи жељеће да вам удијели савјет, прихватите га. Слободни Лавови неће бити заинтересовани за било какво веће дружење. Што се тиче новца, тренутно није период да се задужујете, тако да мало причекајте.

Дјевица

На ивици сте да све карте ставите на сто својим колегама. Нека вам пословица “лијепа ријеч и гвоздена врата отвара” буде у глави. Останите досљедни, а мир пронађите крај партнера. Могући су мањи трошкови, али врло брзо ћете их надомјестити.

Вага

Ваш дневни хороскоп за 6. децембар вам савјетује да не одступате од свог става што се тиче људи из окружења. Врло је могуће да сте у праву с обзиром да сваку ситуацију претходно добро извагате. Неко ће вам уљепшати дан и изненадити малим гестом пажње.

Шкорпија

Упорно се враћате у прошлост и размишљате како сте могли другачије да се поставите у неким ситуацијама. Имајте на уму да је то беспотребно губљење времена, зато се вратите у садашњост и размислите шта бисте сада могли да промијените.

Стријелац

Почетак дана искористите да завршите све обавезе да бисте у остатку дана могли да уживате са вољеном особом. Слободним ће неко да “загрије” срце. Будите природни и немојте да журите. Могућа су ситна оговарања.

Јарац

Финансијска ситуација вам је ових дана главна окупација. Могуће је да ћете добити једну пословну понуду. Уколико вам се чини исплативом, прихватите је. А на папир ставите мјесечни план како бисте знали гдје вам новац “одлази” из џепа.

Водолија

У посљедње вријеме сте нестални, хоћете све сада и одмах, а не знате да је за све потребно вријеме и добра организација. Једна старија особа из окружења може да вам послужи као одличан узор и инспирација.

Рибе

Дневни хороскоп за 6. децембар вам доноси једно право мало изненађење од стране драге особе. Слободне рибе биће исувише слободне, те их неће ништа спречавати да уживају у дану. Избјегавајте флерт на послу како вам се касније не би “обио” о главу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана