Дневни хороскоп за 5. мај

Г.С.
Дневни хороскоп за 5. мај

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Избјегавајте нове емотивне провокације, опредијелите се за познато друштво или за особу која вам је привржена. Заговарате практично и правично рјешење, али неко од сарадника има скривене намјере и упорно покушава да вам наметне свој утицај. Нема потребе да губите стрпљење.

Бик

Неко вам даје до знања да очекује вашу безрезервну приврженост и да одбија интригантне ситуације кроз које пролазите. Пажљивије анализирајте своју околину и сараднике, потребно је да се добро информишете о различитим пословним аспектима. Успорите свој убрзани ритам, опустите се.

Близанци

Неко не испуњава ваша емотивна очекивања, али ви сте толерантни и пуни разумијевања за особу која користи вашу добру вољу. Будите мудри и прихватите нечији савјет да бисте спријечили додатне компликације. Околина не разумије у потпуности све ваше идеје. Обратите пажњу на правилнију исхрану.

Рак

Нечија порука може да се тумачи на различите начине, а за вас је истинито оно што вам је драго да чујете. Будите разумни, тренутни неуспјех треба да вас мотивише на додатну упорност или на жељу за превазилажење личних слабости. Важно је да ускладите мисли и осјећања.

Лав

Довољан је позитиван подстицај или унутрашњи импулс да осјетите велики емотивни занос који вас приближава драгој особи. Уколико будете довољно ефикасни, предстоји вам нови добитак и морална сатисфакција. Немојте пропустити добру прилику. Налазите се у сјајној форми.

Дјевица

Покажите искрено интересовање за идеје које има вољена особа. Избјегавајте емотивне провокације или нову љубоморну сцену. Нема разлога да се понашате наметљиво, већ препустите другима да говоре о вашем успјеху или у вашу корист. Пријаће вам излазак или нека спортска активност.

Вага

Одређене ситнице понекад више откривају, него реченице које се понављају. Пажљивије анализирајте вољену особу. Важно је да заштитите своје интересе. Поставите границу до које сте спремни да преузмете пословну одговорност. Избјегавајте неке лоше навике.

Шкорпија

Партнер дјелује врло подстицајно и умије да преусмјери ваше мисли у позитивном правцу. Нема разлога за додатну забринутост. Замјерке које вам неко упућује не представљају велики прекршај. Ако је ријеч о различитим ставовима, потребно је да усагласите пословне интересе. Подстичите код себе добро расположење и ведар дух.

Стријелац

Употребљавате сувише строге критеријуме при процјени нечијег понашања. Неправедно критикујете вољену особу. Морате да имате довољно храбрости да бисте прихватили одговорност за оно што сте учинили. Ситуација ће се ријешити, нема разлога за забринутост. Сачувајте самопоуздање и присебност духа.

Јарац

Могуће је да партнер има више проблема него што претпостављате. Покажите емпатију и разумијевање у сваком погледу. Дјелујете као особа која своје пословно-финансијске циљеве ставља изнад интереса већине, због тога вас очекују различити коментари. Потребна вам је добра њега и психолошка подршка.

Водолија

Важно је да ваше идеје или емотивна интересовања наилазе на позитиван одговор. Партнеру је стало да вас охрабри и одобровољи. Неко вам јасно даје до знања да се налазите у доброј позицији. Важно је да процијените најбољи тренутак за акцију и да надмудрите потенцијалне ривале. Дјелујете активно и налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Рибе

Очекује вас пријатно изненађење. Приуштите себи неке лијепе ситнице и добро друштво. Сарадња вас обавезује на строго поштовање заједничких правила, као и на уважавање различитих афинитета. Уносите више течности у организам.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана