Дневни хороскоп за 5. април

Г.С.
Дневни хороскоп за 5. април

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Данашњи аспекти могу да вам створе изненадне препреке у пословању. Придржавајте се плана и ослоните на тимска рјешења. Очекује вас изузетно занимљив љубавни састанак. Могућ је почетак нове везе. Главобоља, због нервозе. Покушајте да цјелокупну ситуацију сагледате на позитивнији начин.

Бик

Овај дан може вам донијети успоне и падове на финансијском плану. Дан неочекиваних добитака, али и изненадних трошкова. Бикови који су у вези или у браку могу заједно да ријеше неки стари проблем на породичном нивоу. Пад имунитета. Уносите више витамина, минерала, али нарочито витамина Ц!

Близанци

Данас ћете успјети да завршите рад на веома важном пословном пројекту. Разговор са надређенима протећи ће у доброј атмосфери, могуће је унапређење. Близанци су у искушењу да уђу у везу са особом Вагом, која није слободна. Побољшајте своју активност. Размислите о редовном одласку на базен.

Рак

Данас можете наићи на проблем у комуникацији са надређенима. Ријеч по ријеч, и на крају може да дође до жучне расправе. Компромисно рјешење представља једини излаз. Слободне Ракове очекује познанство са једном фаталном Рибом. Бићете изненађени снагом емоција. Проблеми са притиском!

Лав

Очекује вас важан састанак. Најбоље би било да важне одлуке донесете касније или да их ријешите тимски. Почетак нове везе са једном шармантном Вагом за слободне Лавове. Лавови у вези могу наићи на несугласице с партнером. Енергија којом зрачите привлачи особе које вам изузетно пријају, које су прави мелем.

Дјевица

Проблематичан однос са надређенима и напета атмосфера на послу може обиљежити овај дан. Одгађање посла. Дјевице могу имати љубавни састанак под велом тајности. Почетак љубавне везе са особом коју упознајете преко посла. Мучи вас жгаравица, очигледно да морате промијенити режим исхране.

Вага

Ако желите боље радне услове или неки други посао, ово ће бити идеалан дан да поразговарате с надређенима. Наћи ћете рјешење. Неразумијевање између вас и партнера траје већ дуже вријеме. Једно од вас двоје мораће да попусти. Не завирујете у фрижидер у касним ноћним сатима. То није глад!

Шкорпија

Није препоручљиво да данас потписујете уговоре. Пословни састанак доноси потешкоће са једним сарадником. Слободни могу да уђу у везу са занимљивим Раком. Обнављање везе са бившом љубави може вас довести у дилему. Не занемарујте симптоме на које вас организам упућује.

Стријелац

Доминантна тема овог дана јесу пословни разговори. Почетак сарадње са новим сарадником може вам донијети успјех, као и зараду. Између вас и једне особе коју познајете развиле су се емоције које прелазе границу пријатељства. Водите редовно хигијену својих зуба, како не бисте трпјели веће посљедице.

Јарац

Аспекти доносе застоје и препреке. Бићете у ситуацији да импровизујете рјешење. Слободне Јарчеве очекује познанство са занимљивом особом у знаку Рака. Јарчеви који нису задовољни у вези размишљају о прекиду. Више се крећите. Боле вас ноге и кољена која клецну. Обавезан је одлазак код љекара.

Водолија

Ваша деконцентрација, спорост може да доведе до застоја и одлагања на послу. Придржавајте се приоритета и слиједите план. Флерт може да обиљежи овај дан. Водолије данас могу да упознају занимљиву особу у знаку Овна или Лава. Вријеме је да урадите детоксикацију организма. Замијените један оброк витаминским смутијима.

Рибе

Бићете у ситуацији да ријешите проблематичну ситуацију на послу, због помјерања задатих рокова и кашњења уплата. Почетак нове везе са особом у знаку Дјевице или Шкорпије. Нисте сигурни да ли да се упуштате у озбиљну везу. Обратите пажњу на саобраћај, било да сте активни или пасивни учесник.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана