Дневни хороскоп за 4. април

Г.С.
Дневни хороскоп за 4. април

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Добро размислите на који начин треба да се изборите за бољу пословну позицију, немојте потцјењивати нечију улогу. Није вам дозвољено све што прижељкујете, али ви се не предајете лако и упорно смишљате неки заобилазан начин.

 

Бик

Неко вас узбуђује и привлачи вашу пажњу више него што сте спремни да признате. Дјелујете тајанствено. Са неколико добрих потеза можете да учините више него ваши сарадници. Можете да остварите своје намјере на различитим странама.

Близанци

Дјелујете узнемирено и захтјевно. Контролишите  ту страну своје природе прије него што повриједите нечија осјећања. Стало вам је да оставите велики утисак на своје сараднике, стога у мегаломанском стилу прихватате различите обавезе. Обратите пажњу на здравији начин исхране.

Рак

Планирајте романтичну забаву удвоје. Љубав је тајанствена шифра која дјелује позитивно на ваше расположење и мотивацију. Конфликт при рјешавању пословних интереса ствара додатну тензију у односу са сарадницима, будите опрезни и промишљени.

Лав

Нови изливи њежности пред вољеном особом доносе заједничко задовољство, али и осјећај сигурности који вам недостаје. Добро размислите коме треба да повјерите своје планове, консултујте се са особом за коју вас везује позитивно искуство.

Дјевица

Нема потребе да се понашате театрално у друштву вољене особе. Прилагодите своју улогу у складу са заједничким потребама. Важно је да одаберете ситуацију која паралелно испуњава ваша духовна интересовања и доноси материјалну корист.

Вага

Дјелујете узнемирено, не успијевате да остварите своје емотивне планове. Понестаје вам стрпљивости у друштву вољене особе. Претјерана амбициозност или нескромност при процјени личних могућности узрокује различите неспоразуме.

Шкорпија

Вољена особа игнорише ваше идеје и покушава да вас наведе на своје планове. Не можете да се договорите о основним стварима. Не успијевате да предвидите нечији одговор на задату тему или да успоставите добар однос у комуникацији са сарадницима.

Стријелац

Инсистирање на својим потребама у односу с вољеном особом води ка новим супротним рјешењима и потиснутим очекивањима. Упорно смишљате нову стратегију, али неко други дјелује ефикасније и дјелимично угрожава ваше пословне интересе.

Јарац

Не разумијете довољно партнеров став о заједничком проблему, имате утисак да се налазите на супротним странама. Избјегавајте сумњиве околности и пажљивије анализирајте своје сараднике. Понекад постоје скривени детаљи који се теже уочавају.

Водолија

Будите довољно маштовити и осмислите неку интересантну забаву удвоје. Учините све што је потребно да спојите лијепо с корисним ситуацијама у различитим правцима. Све је могуће када имате добру вољу.

Рибе

Уколико вас муче љубавне дилеме, размислите шта је прави повод за вашу несигурност. Немојте унапријед оптуживати партнера. Све се налази у вашим рукама, али под условом да реагујете у најбољем тренутку.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана