Дневни хороскоп за 30. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 30. март

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Слободни Овнови, ако стекнете утисак да заинтересована особа не прихвата не за одговор, онда ћете можда морати да прибјегнете другом методу - а само ви знате на који начин се можете ишчупати из непријатне ситуације. Кад донесете одлуку - останите досљедни.

Бик

Можда вас очекују покушаји преваре ваших бивших пословних партнера ако радите у приватном послу па будите обазриви. Не можете да погодите шта неко мисли тако да је најбоље да разговарате с дотичном особом како бисте добили јаснију перспективу.

Близанци

Могуће мање здравствене сметње везане за одређене хроничне тегобе које се могу појачати у овом периоду. Ако имате редовну терапију, можда је потребно кориговање или промјена.

Рак

Ускоро ће доћи смиреност у односима с најмилијима, искористите ово да се препустите породици на најљепши начин - пун њежности. Слободни Ракови, зрачите својим сензибилитетом и харизмом и у овом периоду можете привлачити особе које имају посебне квалитете и висок статус у друштву.

Лав

Планетарно поравнање чини да желите да пожурите одређене ствари, али морате показати стрпљење, јер журба може изазвати неповољан резултат. Ако имате велики порив за куповином, немојте срљати у непромишљене подухвате већ будите сигурни да заиста имате средстава.

Дјевица

Дјевице у вези требало би да буду обазривије према потребама партнера, а не да доносе одлуке за обоје, док ће се слободне Дјевице наћи у ситуацијама да не знају комуницирати с онима који нису на њиховој таласној дужини - у погледу вриједности, схватања, ставова и интересовања.

Вага

Можда ће вас поново потражити пословни партнери с којима сте се одавно растали - саслушајте их прије него што унапријед донесете одлуку. С највећим проблемима носићете се само ако нисте импулсивни. Да бисте избјегли стрес немојте се превише мијешати у случају туђих непријатних вијести већ процијените колико можете помоћи без претјераног уплитања.

Шкорпија

Направите обострани компромис па видите да ли то пије воду. Астрално поравнање вас подстиче да успорите и цијените оно што имате, а енергија с планета вам доноси веома опуштен осјећај. Ово је идеалан тренутак да се препустите заједничким плановима на којима сте одавно одлучили да радите.

Стријелац

Будите стрпљиви са сарадницима и покушајте да направите компромис, ако је то могуће. Ако морате да обавите већу куповину понесите са собом само довољни износ новца како не бисте били у искушењу да поново купите ствари које ће вам угрозити буџет.

Јарац

Састанак праћен добрим вијестима покренуће очекиване, мале, али обећавајуће промјене у вашем животу. Стабилни сте здравствено. Имате потребу да дубље истражите свој емотивни свијет, нова сазнања су вам доступна.

Водолија

Слободне Водолије, наставите да промишљате и не доносите исхитрене закључке и одлуке у погледу нове симпатије, савјетују звијезде. Останите на дистанци па ако закључите да је особа вриједна труда - само напријед!

Рибе

Немојте очајавати јер ћете открити да неуспјешан пројекат можете претворити у успјешан. Планетарно поравнање нуди прилику да се дубље упознате и пронађете тај најважнији емоционални склад како бисте посао обављали без пропуста.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана