Дневни хороскоп за 3. април

Г.С.
Дневни хороскоп за 3. април

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Понекад постоје одређени детаљи који могу много да значе или да засјене неке друге крупније догађаје који су дио тренутних дешавања. Усмјерите своју пажњу, мисли и осјећања у правцу који ће вам донијети више радости и задовољства. Партнер ће вас правилно разумјети, тек када уз објашњење покажете и својим дјелом оно шта мислите или осјећате. Уз сјајну идеју неће вам бити тешко да осмислите и добар план.

Бик

Не можете све објашњавати више пута и помало вас иритира чињеница да постоје одређене околности које вас успоравају у послу којим се бавите. На срећу, ипак, постоје и неки резултати на које можете бити врло поносни. Ако неко не разумије најбоље ваше намјере то не значи да вам неће дати своју подршку. Слободно унесите више оптимизма у нека породична или емотивна дешавања која вас прате.

Близанци

Можда вам се не допада редослијед догађаја који диктирају ваши сарадници, али за сада је боље да слиједите глас већине него да се издвајате са својим идејама. Има времена када ћете остварити и оно што тренутно пропуштате. У односу са партнером очекујете да све буде онако као што сте замислили, ипак одређене промјене или одступања неће умањити ваше задовољство. Ви знате брзо да се прилагодите.

Рак

Понекад би требало прихватити дјелимично рјешење како бисте даље наставили са другим пословима. Претјерано задржавање на одређеним проблемима може да вас успори или деконцентрише у осталим активностима. Чини вам се да у односу са партнером имате боље идеје, али још увијек немате и добар начин да их остварите. Понекад знате да збуњујете околину неким изненадним промјенама у расположењу.

Лав

Понекад је тешко испунити сва очекивања која имају ваши сарадници и негдје кроз њихове реакције препознајете и нечије незадовољство, али то неће битно утицати на извршавање обавеза које сте себи зацртали. Не допада вам се када додатно објашњавате своје поступке пред вољеном особом, а још мање када то треба више пута и да понављате. Стрпљење можда није ваша јача страна, али нешто друго дефинитивно јесте.

Дјевица

Помало вас иритира ситуација када сви око вас имају добро рјешење или савјет за ваше проблеме, али вам нико не нуди и своју практичну помоћ. Како год да тумачите нове догађаје на крају ћете сами морати да одрадите већи дио посла. Уз емотивна превирања кроз која тренутно пролазите тешко је донијети добру одлуку са којом би се сложио и ваш партнер. Размислите, обоје очекујете више него што је могуће.

Вага

Можда се не разумијете најбоље са својим сарадницима што ствара услов за погрешне претпоставке са обје стране. Немојте одбацити нечији савјет, посебно када вам се пружа могућност да научите нешто ново или корисно. У односу са партнером не можете лако добити оно што желите, али и то има неку своју драж. На вама је да тренутну ситуацију која постоји у љубавном односу усмјерите у добром правцу.

Шкорпија

Добро је да направите пословни план прије него што започнете са активностима, јер могућа су честа прекидања. Због динамике догађаја имаћете осцилације у послу, али успјећете и да завршите већи дио обавеза. Оно што сада не разумијете најбоље, можда ћете схватити ускоро и зато дајте себи и партнеру шансу да се ситуација између вас боље искристалише. Понекад превише ријечи зна да оптерети или заведе осјећања у погрешном правцу.

Стријелац

Већину послова обављате на бржи или успјешнији начин у личној режији, него када се у ваше активности уплићу особе са стране. Ипак, нема разлога да се превише удаљавате од својих сарадника. Неко може бити од драгоцјене помоћи. И сами унапријед можете да предвидите како ће реаговати ваш партнер, зато немојте дозволити да вас нешто иритира већ то поставите као своју предност. Ви знате да доминирате.

Јарац

Знате да одреагујете сјајно или врло прибрано онда када ваша околина затаји. Важно је да останете сконцентрисани на суштину проблема и да преузмете извјесну иницијативу. Све се лакше рјешава уз одговарајућу подршку. Емотивне несугласице које вас тренутно прате у односу са партнером су пролазне. Посматрајте све, као већ познату причу и немојте дозволити да вас то превише оптерећује.

Водолија

Одређени уступак би вам у великој мјери помогао да завршите све планиране обавезе. Важно је да се правилно организујете и да се ослоните на подршку неких сарадника. Ако вас је неко изненадио својом емотивном реакцијом то можете тумачити на различите начине, али прави одговор постоји и до њега се стиже лакше него што вам се чини. Питања која имате поставите правој особи, а не некоме са стране.

Рибе

Потрудите се да поставите ритам пословних обавеза у односу на своје расположење и концентрацију. Можда неко од сарадника неће имати превише слуха за ваше планове, али ако нешто није идеално то не значи и да не ваља. Емотивно реагујете осјетљивије него иначе, а у партнеровим очима ваша ситуација изгледа компликованија него што јесте. Умјесто да се расправљате усмјерите пажњу на лијепа дешавања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана