Дневни хороскоп за 29. мај

Г.С.
Дневни хороскоп за 29. мај

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Можете да очекујете значајно побољшање финансија мада ћете сада бити и доста склони трошењу. Што се тиче љубави можете да очекујете веома страствену атмосферу са неком новом особом. По питању здравља очекујте мање проблеме са малаксалошћу, ниским притиском и умором.

Бик

Није вам повољан период за посао, врло је могуће да ће неко покушати да вас обмане или превари. На пољу љубави вас очекује набој великих и јаких емоција према једној особи. Када је у питању здравље могући су проблеми са упалним и болним стањима.

Близанци

Можете да очекујете да ћете имати налет добрих идеја за посао. Повољно је постављена и сарадња са иностранством. Што се тиче љубави, уживате у маштању о једној особи на коју често мислите. Поспани сте, уморни и као у некој магли.

Рак

Можете да се надате позитивним околностима на пословном плану, а поготово у односу са сарадницима. На пољу љубави вас очекује јако лијепо познанство са особом која вам поклања много пажње. Када је о здрављу ријеч, не би требало да имате неке нове потешкоће или проблеме.

Лав

Уколико је постојао неки конфликт са надређенима, сада бисте могли да га ријешите. На пољу љубави вас очекује добра ситуација са особом коју волите. Када је у питању здравље, могући су хронични проблеми са леђима, кичмом, али и са видом.

Дјевица

Пред вама је повољан период у којем ће вас на пословном плану пратити срећа. Када је у питању љубав, максимално сте посвећени партнерским односима и добро се осјећате због тога. На пољу здравља су могући проблеми са јетром, жучи, бубрезима, шећером.

Вага

У неким ситуацијама дјелујете несвјесно па можете да правите грешке на пословном плану, али и на финансијском. Опијени сте емоцијама, све гледате кроз ружичасте наочаре па не видите партнерове мане. Могући су проблеми са ниским притиском, поспаношћу.

Шкорпија

Максимално сте посвећени заради, а очекује вас и склапање новог пословног партнерства. Иако нисте слободни, удвара вам се нека особа и врло збуњено реагујете на то. На пољу здравља су могући мањи проблеми са бубрезима, плућима, очима.

Стријелац

Очекује вас велики број пословних обавеза, али неће вам бити проблем да са свим изађете на крај. На пољу љубави за сада немате неке веће промјене, можда вам монотонија мало и смета. Повећајте унос витамина.

Јарац

Можете да се надате срећним околностима на пољу посла. Немате већих брига генерално. Ако сте слободни, можете да очекујете одличан период за нова познанства и флерт.

Водолија

На пољу здравља вас не очекују већи проблеми. Генерално вам је пробава осјетљива па треба да пазите на исхрану, али нема наглашених већих и озбиљнијих тегоба. Када се ради о љубави, очекује вас јако добар период.

Рибе

Путовање које планирате може да буде одлично и за вас и за ваш посао. Љубавна ситуација би могла да вам буде врло занимљива, јер сте веома активни у флертовању. Избјегавајте цигарете и дувански дим.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана