Дневни хороскоп за 29. јун 2022. године

ГС
Foto: Илустрација

Ован стреми ка циљу, Бика очекује провод са Шкорпијом, Близанцима се смијеши романса с Дјевицом, Рак има добру комуникацију, Лав спреман на изазове, Вага и Јарац имају успешну сарадњу, Стријелац ужива у послу, Водолија жели самоћу, а Риба отворена за сарадњу.

ОВАН

Посао

Покушавате да се домогнете боље стартне позиције, али у томе тренутно, половично успијевате. Не одустајте од зацртаног циља без обзира на све што вам се деси.

Љубав

Уколико сте у браку не покушавајте да се помирите са партнером. Закопавајте ратне секире на суптилнији  и спорији начин. Бићете изненађени овим потезом.

Здравље

Не нервирајте се.

БИК

Посао

Када су у питању пословна  и финансијска страна није лоше да покушате да се домогнете боље стартне позиције која вам пружа много бољи амбијент од тренутног.

Љубав

Не очајавајте за неким ко је ваша прошлост већ одавно. Имате прилику да се одлично проведете са једном Шкорпијом. Све вам је наклоњено.

Здравље

Пазите на стомак.

БЛИЗАНЦИ

Посао

Мораћете да се повремено повинујете датим задацима који нису ни мало лаки. Послушајте савет искуснијег колеге од себе  и рачунајте на одличан пословни амбијент. Није све у новцу, који често прижељкујете у већој мјери.

Љубав

Они који су сами, не треба да очајавају јер имају шансу да отворе варата свог срца према једној Дјевици која их силно ишчекује. На вама је да ли ћете да прихватите нови изазов.

Здравље

Чувајте се у саобраћају.

РАК

Посао

Волите да се самостално бавите послом који тренутно обављате. Није лоше да размислите о мало бољем имиџу, а и о некој врсти рекламе колико је пријемчиво за врсту посла којим се бавите.

Љубав

Бићете довољно комуникативни па од самовања нема ништа. Неко би могао да се појави и да се испостави да је у суштини озбиљан кандидат.

Здравље

Бирајте храну коју једете.

ЛАВ

Посао

По природи сте исувише самостални и своји да нисте спремни на већи компромис или неку врсту ортаклука. Бићете довољно спремни на нове изазове који вам се пружају.

Љубав

На емотивном плану сте доста озбиљни него иначе. Волите да сте у праву и када нисте и у томе уживате. Не пружајте погрешну слику о себи.

Здравље

Срчани залисци су вам лошије постављени.

ДЈЕВИЦА

Посао

Доста сте прецизни у суштини мада данас имате мало другачији став. Доста тога препуштате својим колегама и не марите толико за аналитичност коју посједујете.

Љубав

Морате да будете довољно отворени на пољу емоција па да вам се нешто конкретно и деси. Морате да будете довољно у фокусу када је једна особа у питању која вас константно прати.

Здравље

Проблем са дигестивним трактом.

ВАГА

Посао

Није лоша солуција да се бавите својим финансијама и да се не бавите чињеницама које вас не дотичу у неко догледно вријеме. Бићете довољно отворени за нешто јачу сарадњу са особом рођеном у знаку Јарца.

Љубав

Нисте имали довољно времена за особу која је већ одавно отишла из вашег живота. Морате да будете довољно отворени за нешто ново али у правом смислу речи.

Здравље

Психа вам је наглашена.

ШКОРПИЈА

Посао

Не дозвољавате већи ризик али сте спремни да нешто ново започнете на пословном плану у скорије вријеме. Не одустајете од чињенице да имате довољно среће. Имаћете довољно сарадника да о времену ни не размишљате.

Љубав

Ваша страст је у већој мјери поткрепљена са партнером поред вас. На живот гледате доста позитивно.

Здравље

Немате веће тегобе.

СТРИЈЕЛАЦ

Посао

Волите свој посао и неко од колега ће да вам сугерише на неке промјене на које ћете морати да се припремите. Нису лоше идеје које вам се пласирају у већој мјери. Будите довољно стрпљиви на путу на који сте кренули.

Љубав

Не очајавате у самоћи јер имате већи круг пријатеља. Уколико се будете надали једној особи која би могла да буде уз вас можда останете тек тако на нивоу илузије.

Здравље

Циркулација вам је слаба.

ЈАРАЦ

Посао

Имате изузетан разговор са особама које су истомишљеници у послу којим се бавите али исто тако и сурови ривали на које нисте рачунали у већој мјери. Будите флексибилнији.

Љубав

Намјеравате да престанете са агонијом и кренете у конкретну акцију када су емоције у питању. Неко би могао да вам се залијепи за срце. Потребна вам је доза опреза за оно што вам се спрема.

Здравље

Несаница.

ВОДОЛИЈА

Посао

Уколико сте незапослени то ће код вас кратко да траје. Немате намјеру да чекате да се неко смилује и да вас позове јер увиђате да вријеме чини своје.

Љубав

Потребна вам је самоћа и опуштање. Не желите да се вежете за особе у свом окружењу и више волите соло наступ.

Здравље

Одлично.

РИБЕ

Посао

Уколико вам је отворено поље иностранства немате намјеру да се зауставите на чињеници која вам се протежирала већ неко вријеме као неизбежна. Морате да будете довољно отворени за сарадњу која вам се нуди овај пут.

Љубав

Не очајавајте уколико немате поред себе озбиљног партнера јер неко би већ могао и да се појави на вашем пољу љубави.

Здравље

Солидно.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана