Дневни хороскоп за 28. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 28. септембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Водите рачуна о папирологији, формалностима, а посебну опрезност захтијеваће финансије. Уколико сте слободни, могли бисте упознати особу која ће вас на први поглед освојити.

Бик

Повољан је дан за све послове везане за иностранство. Истрајте у намјери да дођете до особе која вам је битна за посао. Уколико има било чега што вам ствара неповјерење према особи коју волите, прави је тренутак да искреним разговором то рашчистите.

Близанци

Било би добро да завршите са обавезама које већ дуго вучете. Иако можда све иде траљаво и не како сте замислили, успјећете све да ријешите. Уколико сте слободни, вашу пажњу могла би да привуче изненадна појава особе из ваше љубавне прошлости, стара симпатија.

Рак

Ракови ће и данас бити затрпани бројним обавезама, а биће у најави и додатних. Будите упорни и истрајни, све ћете постићи. Из пословног окружења неко може показивати озбиљно интересовање за вашу маленкост.

Лав

Имаћете потребу да се докажете и потврдите своје вриједности и по свему судећи успјећете у томе. Сваки корак напријед доноси вам још више мотивације. Слободни Лавови, ово је одличан дан да се упознате боље и приближите особи.

Дјевица

Уз мало више труда и упорности сви изазови са којима се будете суочавали биће рјешиви. Јачајте самопоуздање. Не би требало да сумњате у искреност осећања коју вам показује драга особа. Покажите довољно разумијевања, опустите се.

Вага

Могли бисте имати осјећај као да вас нешто спутава у намјери да своје обавезе завршите на вријеме. Обратите се неком од колега за помоћ и успјећете да превазиђете све потешкоће.

Шкорпија

Могућа су разна успоравања и доста непредвиђених обавеза и захтјева и савјет је да се не нервирате већ будете стрпљиви, јер ускоро ће доћи и ваших пет минута. Изласци, провод, дружење са пријатељима, краћи излет, све је у оптицају данас, а ви само треба да се покренете и уживате.

Стријелац

Доста напет дан је пред вама, а стрпљење вам баш и неће бити јачи адут. Могуће је одлагање неког договора или кашњење са реализацијом. Због вашег промјенљивог расположења могло би доћи до неразумијевања са драгом особом. Покушајте да се опустите.

Јарац

Данас би могли постићи нови пословни договор уколико сарађујете са иностранством. Могућа је и нека врста обуке или усавршавања. Слободни Јарчеви, ваш љубавни живот се ових дана углавном своди на маштања и планирања, док ће конкретних дешавања бити мало.

Водолија

Водолијама данас доста времена могу одузети заостале обавезе из претходног периода, које су се нагомилале. Без нервозе, крените једну по једну ставку да рашчишћавате, не одлажите ништа.

Рибе

И током данашњег радног дана Рибе би могле да имају обавеза преко главе, ипак, биће најважније да не журите, али будете одлучни да истрајете у свему што сте наумили да урадите. Без наговештаја неких већих промјена у односу на претходни дан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана