Дневни хороскоп за 27. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 27. септембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Промјена плана, или макар неког битног детаља, у односу на све оно што сте планирали у сфери посла могло би да вас очекује током овог уторка. Највјероватније не велико, али свакако пријатно изненађење можете очекивати током овог дана на пољу љубавних релација.

Бик

И током овог дана вас очекује стабилна пословна клима уз могућност за покретање неких пројеката који су били у застоју. Стабилно ће бити и на вашем љубавном пољу. Ви и партнер сте на сличним таласним дужинама.

Близанци

Близанци, на самом старту очекује вас појачан обим обавеза, али вам зато слиједи и завршетак и коначна реализација онога што сте покренули већ неко извјесно вријеме уназад.

Рак

Уколико радите са иностранством могло би доћи до застоја проузрокованог проблемима папиролошке природе. Немојте се нервирати, јер ништа не зависи од вас. Имате солидну ситуацију на пољу љубавних односа.

Лав

Још један од опуштенијих дана што се тиче посла је пред Лавовима, углавном вас очекују рутинске свакодневне обавезе. Уколико вам нешто не штима у постојећем односу, повољна је прилика да се тиме заједнички позабавите и порадите на корекцијама.

Дјевица

Очекује вас доста квалитетних контаката и комуникације са особама од којих можете чути битне информације и добити добре савјете за даље. Ако сте задовољни ситуацијом на пољу љубавних релација, данас нема разлога да се било шта битно промијени.

Вага

Повећан обим обавеза је и данас пред Вагама. Потражите помоћ, подршка ће вам пуно значити, успјећете да испоштујете задате рокове. Одличан дан је пред вама. Искористите прилику за неки излазак и провод са драгом особом.

Шкорпија

И током овог дана могло би вам бити доста напорно на послу, али ћете проћи са мање нервирања. Пријало би вам дружење са пријатељима, пријатељски савјет. Могућа главобоља.

Стријелац

Потенцијално незадовољство на професионалном плану можете ублажити ако будете размишљали о начинима да се адекватно прилагодите новонасталој ситуацији. Немојте се устручавати да затражите помоћ.

Јарац

Могли бисте доћи у сукоб са ауторитетима што ће само успорити пословне токове. Потрудите се да будете флексибилнији и отпорнији на критике. Промјенљиво расположење је на вашем љубавном хоризонту.

Водолија

Могли бисте се и данас расплинути на више пословних страна, јер ће нови приједлози пристизати, а и неке се ваше идеје покренути. С друге стране, имате гомилу заосталих послова које морате одрадити, али се правите да их не примјећујете.

Рибе

Присутни су извјесни и проблеми папиролошке природе, али и могућност да се открију неке грешке које сте или ви или неко други направили у претходном периоду. Све два пута провјеравајте, да се не бисте кајали касније.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана