Дневни хороскоп за 27. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 27. септембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Пратите свој унутрашњи глас или предосјећаје које имате у сусрету са блиском особом. Ваше срце ће направити добар избор. Уколико вам је стало да ријешите своје дилеме, преостаје вам да преузмете ствари и контролу у своје руке.

Бик

Добар предосјећај који имате наговјештава узбудљиву забаву или нови емотивни сусрет. Опустите се у нечијем друштву. Околина помаже заједничком успјеху и неко покушава да вам обезбиједи одређене повластице и боље материјалне услове.

Близанци

Немојте дозволити да вас нечије понашање испровоцира на погрешну емотивну реакцију. Будите стрпљивији него обично. Покушавате да одредите своје мјесто у пословним круговима, али и да сачувате добар однос са провјереним сарадницима.

Рак

Вољена особа добро познаје вашу ћуд и карактер, не можете да сакријете своје расположење. Само се заваравате. Важно је да направите листу приоритета и да прихватите нечији савјет. Тренутни неуспјех треба да вас мотивише на додатну упорност.

Лав

Очекују вас неразумијевање или нова расправа у сусрету са вољеном особом. Различито сте оријентисани. Потребно је да довршите неке започете послове, чак и када постоје различита мишљења међу сарадницима.

Дјевица

Партнер изненада доноси нову одлуку коју не жели да објашњава. Будите довољно стрпљиви, све ће доћи на своје мјесто. Сувише форсирате личне циљеве, тако да ваши сарадници реагују на различите начине. Важно је да сачувате добар однос. Потрудите се да побољшате кондицију.

Вага

Избјегавајте нове емотивне провокације, опредијелите се за познато друштво или за особу која вам је привржена. Заговарате практично и правично рјешење, али неко од сарадника има скривене намјере и упорно покушава да вам наметне свој утицај. Нема потребе да губите стрпљење.

Шкорпија

Не можете да се опустите, неко вам изненада задаје додатне проблеме или нове емотивне дилеме. Дјелујете несигурно. Обратите пажњу на нове информације или на нечије упозорење. Важно је да својим понашањем дајете добар примјер.

Стријелац

Будите довољно маштовити, планирајте неку узбудљиву забаву удвоје. Освојите особу до које вам је стало. Све што чините са позитивном тенденцијом, оставља добар утисак на сараднике и потврђује вашу улогу у заједничком договору. Важно је да примјењујете опробане рецепте, као подстицај за добро расположење.

Јарац

Вољена особа умије да вас остави у убјеђењу, као да је све у најбољем реду. Али ви наслућујете нови проблем. На пословној сцени све има свој вијек трајања, а ви упорно инсистирате на стварима које су давно превазиђене. Пријаће вам психофизичка релаксација и опуштање.

Водолија

Потрудите се да дјелујете неодољиво на особу која привлачи вашу емотивну пажњу. Осмислите интересантну и романтичну забаву. Уколико сте довољно одговорни, немојте дозволити да вас поколеба нечија прича. Поступите по својој савјести. Зрачите позитивном енергијом.

Рибе

Могуће је да сте нехотично повриједили нечија осјећања, глас савјести вас подсјећа на искрено извињење. Правилна информисаност пружа ширу могућност за добар избор и пословну афирмацију. Ваши сарадници имају добре идеје. Важно је да успоставите хармоничан однос са околином.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана