Дневни хороскоп за 27. март

Г.С.
Дневни хороскоп за 27. март

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Употријебите неке скривене адуте у намјери да очарате партнера. Све је дозвољено ако прија заједничком укусу. Помисао да се налазите за велики корак испред других, дјелује подстицајно и узбудљиво. Дјелујете амбициозно. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Бик

Потребно је да се придржавате провјерених стандарда. Посветите пажњу особи која одговара вашем емотивном расположењу и сензибилитету. Избјегавајте пословни клише и стереотипно понашање. Имате интересантније идеје него рјешења која нуде ваши сарадници. Важно је да поправите расположење.

Близанци

Стрпљиво сачекајте на нечији позив или на партнерово присуство. Постоје ситуације које не можете убрзати и промијенити у своју корист. Избјегавајте ривалство или такмичарску атмосферу, важно је да сачувате позитивну везу са блиским сарадницима. Потрудите се да побољшате своју концентрацију.

 

Рак

Неко вас додатно забрињава својим ћудљивим понашањем. Осјећате “покајање” због сусрета са једном особом. Избјегавајте нове сукобе, потрудите се да правилно користите своју практичну интелигенцију и интуитивне способности. Важно је да остварите психолошку равнотежу.

Лав

Вољена особа умије да вас остави у убјеђењу као да је све у најбољем реду. Али, ви наслућујете нови проблем. На пословној сцени све има свој “вијек трајања”, а ви упорно инсистирате на стварима које су давно превазиђене. Пријаће вам психофизичка релаксација и опуштање.

Дјевица

У сусрету са вољеном особом, преувеличавате своје потребе и преосјетљиво реагујете на различите “ситнице”. Важно је да раздвојите заједничке интересе од личних амбиција. Одложите напорне ситуације које вас исцрпљују. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на снове.

Вага

Дјелујете расположено и доброћудно. Код вас провијава романтично расположење, а партнер жели искрено да вам угоди. У прилици сте да остварите двоструки добитак, под условом да наступите професионално и сугестивно пред сарадницима. Потребан вам је подстицај за добро расположење.

Шкорпија

Мудро заобилазите или прећуткујете одређене ситуације које нису по нечијој вољи. Немојте потцјењивати партнерове способности. Неко покушава да вас наведе на своје рјешење, али ви сте довољно промишљени и вјешто избјегавате пословну замку или сусрет који вас обавезује. Побољшајте своју кондицију.

Стријелац

Очекује вас пријатно изненађење у сусрету са блиском особом. Покажите искрену захвалност за оно што добијате у љубавном односу. Учините све што је потребно да испуните нечије критеријуме у комбинацији са својим циљевима. Упорност ће вам се вишеструко исплатити. Сачувајте оптимизам и самопоуздање у различитим ситуацијама.

Јарац

Стало вам је да привучете нечију емотивну пажњу, али чините низ погрешних ствари. У пословно-финансијском смислу заборавите на превелике амбиције или на жељу за присвајањем туђих резултата. Обратите пажњу на правилнију исхрану.

Водолија

Не разумијете довољно партнеров став о заједничком проблему, имате утисак да се налазите на супротним странама. Избјегавајте сумњиве околности и пажљивије анализирајте своје сараднике. Понекад постоје “скривени детаљи” које се теже уочавају. У вечерњим сатима пријаће вам излазак, шетња или емотивни сусрет.

Рибе

Затајили сте пред вољеном особом и тражите ново оправдање за своје поступке. Одговор је у прилагођавању. Уколико вам је стало да побољшате свој однос са пословним партнерима, прихватите нечији савјет и промијените досадашњу стратегију. Потребно је да побољшате своју концентрацију и расположење.

Начелници и градоначелници захтијевају хитну реакцију Владе РС због смањења прихода од ПДВ-а

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана