Дневни хороскоп за 25. новембар

Срна
Дневни хороскоп за 25. новембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Осјећате емотивни узлет, неко вас инспирише за добру забаву. Будите довољно маштовити у друштву вољене особе. Уколико вам недостају поуздане информације, немојте давати лакомислена обећања, већ затражите нечије посредовање. Уносите више витамина и течности у своју исхрану.

Бик

Нема потребе да бјежите пред истином или да потискујете своје емотивне жеље. Све има здраву границу, тако и радна терапија има позитивне ефекте само под одређеним условима. Олакшајте савјест, пријаће вам повјеравање.

Близанци

Дјелујете исувише узнемирено и упорно инсистирате на својим намјерама. Профилтрирајте своје мисли и осјећања. Избјегавајте сва непотребна узбуђења или обавезе које вас психофизички исцрпљују. Неко од сарадника може да обави и ваш дио посла. Нема потребе да прецјењујете личне могућности.

Рак

Партнер од вас очекује оригиналан наступ и одређене заводничке манире. Немојте штедјети на својим осјећањима и пажњи. У рјешавању пословних дилема употријебите своје интелектуалне способности, важно је да демонстрирате знање и практична рјешења. Прати вас сјајно расположење и имате довољно енергије.

Лав

Повремено дјелујете врло напето јер партнер има своја интересовања или неке тајне планове. Налазите се у емотивном раскораку. Не добијате одговоре које очекујете, препознатљиве фразе не значе много. Због лоше концентрације тешко успостављате нове пословне контакте. Пријаће вам сусрет с пријатељима као релаксација и опуштање.

Дјевица

Веће значење имају "детаљи" које мудро прећуткујете, него ствари које саопштавате љубавном партнеру. Нечија прича по вашем мишљењу дјелује неубједљиво и преувеличано, тако да се ослањате на личну процјену и способности. Потребно је да побољшате кондицију.

Вага

Прати вас емотивно затишје, утонули сте у свој свијет идеја и очекујете да вам неко покрене снажне импулсе. Заинтересовани сте за нове идеје и покушавате да се растеретите напорних обавеза. Прихватите користан савјет. Важно је да правилно каналишете енергију.

Шкорпија

Ваше емотивне немире неко објашњава на погрешан начин. Нажалост, ваша оправдања доносе супротан ефекат. Идеју коју имате не би требало истицати као најбоље пословно рјешење, стрпљиво сачекајте нечију подршку. Дјелујете напето, опустите се од сувишних брига.

Стријелац

Не дозволите да у вама превлада сумња према вољеној особи или нерасположење. Потребна вам је позитивна оријентација. Налазите се у необичној пословној ситуацији. Многа питања која имате за сада остају без задовољавајућег одговора. Нема потребе да се оптерећујете напорним обавезама.

Јарац

Понашате се превише избирљиво и захтјевно пред блиском особом, на крају не добијате колико заслужујете. Свако од сарадника жели да заузме што бољу позицију која гарантује нови пословни успјех или престиж на друштвеној љествици. Избјегавајте претјеривање, успорите свој убрзани ритам.

Водолија

Своју енергију и вријеме трошите у погрешним ситуацијама, а неко неће испунити ваша очекивања. Све има свој вијек трајања, а ви упорно инсистирате на стварима које су давно превазиђене. Пријаће вам психофизичка релаксација и опуштање.

Рибе

Не желите да пропустите изненадну прилику за емотивно зближавање. Одговорите на нечије сигнале или на љубавну поруку. Привлаче вас велики пословни изазови или могућност да опробате своје способности под необичним условима. Налазите се у сјајној форми.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана