Дневни хороскоп за 23. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 23. септембар

Данас је дан пун изазова, али и прилика за раст и напредак за све хороскопске знакове. Откријте коме су звијезде наклоњене.

Ован

Дјелујете исувише узнемирено и упорно инсистирате на својим намјерама. Профилтрирајте своје мисли и осјећања. Избјегавајте сва непотребна узбуђења или обавезе које вас психофизички исцрпљују. Неко од сарадника може да обави и ваш дио посла. Нема потребе да прецјењујете личне могућности.

Бик

Дјелујете узнемирено, али за разлику од вас, партнер тачно зна шта жели или осјећа. Стога, не дозвољава промјену заједничких планова. Пропуштену прилику не треба посматрати као велики губитак, већ као добар подстицај за будуће пословно-финансијске планове. Планирајте омиљену забаву као подстицај за добро расположење.

Близанци

У приватном животу одговорите на нечији позив или поруку. Планирајте романтичну забаву удвоје. Успјех је могуће остварити ако рачунате на своје богато искуство или на неке скривене адуте. Имате довољно снаге да савладате различите препреке.

Рак

Понекад у љубавном односу прижељкујете више него што је могуће, али нема разлога да се жалите на вољену особу. Прихватите оно што добијате. Околина позитивно реагује на ваше идеје и неко вас подстиче на активну улогу или на додатно стваралаштво. Сачувајте пословне интересе. Обратите пажњу на снове.

Лав

Довољан је позитиван подстицај или унутрашњи импулс да осјетите велики емотивни занос који вас приближава драгој особи. Уколико будете довољно ефикасни, предстоји вам нови добитак и морална сатисфакција. Немојте пропустити добру прилику. Налазите се у сјајној форми.

Дјевица

Обратите пажњу на особу која вас посматра заљубљеним погледом или са топлим осмијехом на уснама. Препустите се својој инспирацији. Прихватите нове идеје са намјером да проширите своје сазнајне видике. Неко вас усмјерава на креативно изражавање и дјеловање. Приуштите себи омиљену забаву као подстицај за добро расположење.

Вага

Дјелујете сувише узнемирено и имате лош предосећај, али на срећу партнер умије да вас орасположи у правом тренутку. Покушавате да одложите сусрет са сарадницима који очекују конкретне одговоре или одређени вид пословног уступка. Избјегавајте ситуације које вам ремете концентрацију или психолошку равнотежу.

Шкорпија

Ствари понекад изгледају потпуно другачије од првог утиска који имате. Поступите по својој савјести у сусрету са вољеном особом. Не треба да се оптерећујете различитим критеријумима. Свако од сарадника има свој начин интерпретације догађаја. Растеретите се сувишних брига, уљепшајте своје расположење.

Стријелац

Одговорите на нечију молбу и промијените устаљене навике. Приредите пријатно изненађење особи до које вам је стало. Не допада вам се улога коју вам је неко намијенио. Важно је да сачувате енергију за неке корисне циљеве. Вечерње сате резервишите за своју интиму, опустите се и акумулирајте позитивну енергију.

Јарац

Прижељкујете више емотивне пажње и уступака него што је могуће, стога ваш партнер дјелује узнемирено и мрзовољно. Договор са једном особом вас обавезује на строгу дискрецију. Важно је да извучете добру поуку о пословном понашању. Избјегавајте неумјереност, опустите се након напорних ситуација.

Водолија

Вољена особа очекује да досљедно испуните своја обећања. Тешко вам је да ускладите потребе и интересовања. Очекујете позитиван одговор или одређено признање за свој рад. Пријаће вам креативна изолација, примијените неку од техника психолошког опуштања.

Рибе

Дјелујете узнемирено, погађа вас партнерово понашање или изговори које упорно користи. Не вјерујете у оно што чујете. Неспоразум који вас прати у сусрету са сарадницима намеће нова питања о заједничком повјерењу и пословним интересима. Пријаће вам релаксација или боравак у природи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана