Дневни хороскоп за 23. септембар

Г.С.
Дневни хороскоп за 23. септембар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Уколико вас оптерећују нове емотивне сумње, разговарајте искрено са вољеном особом и инсистирајте на доказивању истине. У заједничком интересу је да се актуелни проблеми рјешавају у најкраћем року и без додатних компликација. Пријаће вам психофизичка релаксација, опустите се.

Бик

Имате утисак да партнер упорно прикрива извјесне детаље или истину, што додатно утиче на ваше мрзовољно расположење. Нема потребе да оптужујете друге за свој пословни неуспјех, не будите неправедни према особи чије намјере не познајете довољно. Избјегавајте сувише напорне или стресне ситуације.

Близанци

Могуће је да партнер има више проблема него што претпостављате. Покажите емпатију и разумијевање у сваком погледу. Дјелујете као особа која своје пословно-финансијске циљеве ставља изнад интереса већине, због тога вас очекују различити коментари. Потребна вам је добра њега и психолошка подршка.

Рак

У сусрету са вољеном особом не можете да ускладите различита интересовања. Док ви дјелујете сумњичаво, ваш партнер реагује сувише суздржано. Договор са једном особом више указује на потенцијални промашај, него на нову могућност успјешне сарадње. Пријаће вам релаксација или боравак у природи.

Лав

Осјећате нови емотивни узлет. Покрените своју машту и заводничке способности када се налазите у друштву блиске особе. Нема потребе да се експонирате у друштву сарадника, мудро сачекајте завршну фазу у пословним преговорима. Важно је да каналишете своју креативну енергију.

Дјевица

Дјелујете носталгично и сувише размишљате о нечијем одсуству. Осјећате жал за неким пријатним или далеким успоменама. Неко од сарадника тактизира и разрађује пословну стратегију, а вама преостаје да се бавите практичним аспектима и да преузмете иницијативу. Избјегавајте неумјереност и будите пажљивији у саобраћају.

Вага

Имате прилику да освојите нечију наклоност. Објасните вољеној особи да вас везују исте емотивне потребе. Налазите се у доброј форми и дјелујете врло позитивно на своју околину. Важно је да реагујете у правом тренутку. Представите позитивну страну своје личности.

Шкорпија

Налазите се у емотивном нескладу. Више вам смета партнерова еуфорија, него осјећај личне дезоријентисаности и емотивна несигурност. Ако вам је стало да сачувате своје пословне интересе, потребно је да се послужите малим лукавством или неким заобилазним методама. Уљепшајте своје расположење, опустите се.

Стријелац

Партнер дјелује нестрпљиво при ишчекивању да испуните своја обећања, али ви имате добру љубавну стратегију од које не одустајете лако.

Имате велике амбиције, али ваш успјех је релативан и подложан промјенама. Недостаје вам добра концентрација. Важно је да рационално користите своју енергију и вријеме.

Јарац

Вољена особа покушава да вас остави у убјеђењу да је све у најбољем реду, али ви наслућујете нови проблем. На пословној сцени све има свој вијек трајања, али ви упорно инсистирате на стварима које су давно превазиђене. Пријаће вам релаксација и опуштање.

Водолија

Пратите свој унутрашњи глас или предосјећање које имате у сусрету са блиском особом. Ваше срце ће направити добар избор. Уколико вам је стало да ријешите своје дилеме, преостаје вам да преузмете ствари и контролу у своје руке. Подстичите код себе позитивно расположење.

Рибе

Сусрет са једном особом дјелује заморно, стога тражите различите изговоре у покушају да избјегнете нечије друштво. Морате имати јасну представу о правим вриједностима које пролазе запажено у пословним круговима. Уколико осјећате психолошку тензију, вечерње сате посветите некој омиљеној теми и релаксацији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана