Дневни хороскоп за 23. фебруар

Г.С.
Дневни хороскоп за 23. фебруар

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Недостаје вам емотивна подршка, потисните сујету и покажите своја искрена осјећања пред блиском особом. Понекад није лако остварити позитивне резултате, али све се своди на добро планирање и на прецизне потезе. Важно је да се добро заштитите од негативних утицаја.

Бик

Вољена особа има различите приговоре на ваше понашање. Размислите о својим пропустима и немојте игнорисати нечију опомену. Потребно је да контролишете своје лоше навике, нема разлога да се истичете пред особом која има другачија пословна мјерила. Пријаће вам активан одмор и више сати чврстог сна.

Близанци

Нема разлога да се истичете у друштву вољене особе. Ствари ће саме доћи на своје мјесто, будите стрпљиви. Размислите о корекцији пословних правила, потребно вам је ново и ефикасније рјешење.

Обратите пажњу на здравији начин исхране, конзумирајте више витамина.

Рак

Важно је да се осјећате пријатно уз вољену особу. Осјећај повјерења или блискости у вама буди неку скривену снагу. Будите пажљивији пред особом која вас обавезује на одређене услове или на пословно-финансијску сарадњу. Пријаће вам нека лакша дијета, избјегавајте нездраву храну.

Лав

У сусрету са вољеном особом, потребно је да покажете истанчан слух и широке видике кроз заједничке планове. Задржите професионалну дистанцу, пажњу и креативну енергију усмјерите ка остварењу корисних циљева. Пријаће вам више сати доброг сна, опустите се.

Дјевица

Понекад треба искључити разум, постоје ствари које не можете објашњавати на основу логичких правила. Нека ваша осјећања проговоре.

Важно је да се ствари завршавају на добар начин. Довољно сте умјешни да превазиђете пословне неспоразуме и конфликтне ситуације. Немојте спутавати своја осјећања или жеље, опустите се.

Вага

Покажите разумијевање за своју породицу. Не можете да игноришете вољену особу, јер прије или касније, то ће вам се вратити. Дипломатска нота понекад постаје неизбјежна, а пословни компромис представља једино исправно рјешење. Потребна вам је психолошка равнотежа.

Шкорпија

Понекад треба искључити разум, јер постоје ствари које не можете објашњавати на основу логичких правила. Нека ваша осјећања проговоре. Погађа вас нечије некоректно понашање или неправда у пословној сарадњи. Довољно сте умјешни да превазиђете изненадне компликације. Важно је да ускладите мисли и осјећања.

Стријелац

Забринути сте због догађаја који узнемиравају блиску особу. Улажете велики напор да испуните нечија очекивања. Нуди вам се добра прилика којом можете да потврдите своје професионалне способности. Потребно је да провјерите нове информације. Пријаће вам креативан одмор и релаксација.

Јарац

Партнер не обраћа пажњу на ваше коментаре, имате утисак да вас држи по страни у односу на неке тајне планове. Доказивање правде у овом тренутку није ваш примарни циљ. Не можете да утичете на нечије понашање. Претјерана забринутост се лоше одражава на вашу концентрацију.

Водолија

Све чешће почиње да вам недостаје нечије присуство или емотивна пажња. Нема разлога да потискујете своја осјећања и потребе. Јасно вам је да многе ствари изгледају другачије у односу на оно што се јавно говори или предочава у друштву сарадника. Избјегавајте депресивно расположење и деструктивно понашање.

Рибе

Партнер вјешто прикрива дио истине. Понекад није лако доказати истину, чак и када су све предности на вашој страни. Нема потребе да оптужујете друге за лошу процјену. Потрудите се да правилно коригујете своје понашање у складу са заједничким интересима. Пријаће вам нека од техника психолошког опуштања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана