Дневни хороскоп за 24. април

Г.С.
Дневни хороскоп за 24. април

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Захваљујући добрим идејама и стратегији коју спроводите, дјелујете веома озбиљно на своје сараднике. Налазите се у сјајној прилици да остварите дугорочније пословне интересе. Умијете да се наметнете у правом тренутку и често водите главну ријеч у преговорима.

Бик

Понекад треба да прихватите оне најтеже околности да бисте себи и другима доказали да сте довољно дорасли пред најразличитијим изазовима. Ослоните се на своју интуицију. Уз блиску особу све можете да превазиђете на добар начин, нека вас правилно дозирање мудрости, емоција и страсти наведу на заједничка љубавна рјешења.

Близанци

Ново сазнање позитивно утиче на вашу мотивацију и на професионалну оријентацију. Сада имате добру вољу да се ангажујете на неким задацима које можете да рјешавате у договору са сарадницима. Не треба да се оптерећујете са неким новчаним питањима, јер ускоро ћете ријешити и те дилеме.

Рак

Дјелујете забринуто због нових догађаја на пословној сцени који могу да вас успоре у спровођењу важних планова које имате. Али, уз додатну упорност показаће се да имате врло ефикасна рјешења и да околина изузетно уважава ваше резултате.

Лав

На помолу су нове пословне обавезе које захтијевају да се додатно ангажујете или нове дилеме које ћете морати да рјешавате врло експедитивно у најкраћем року. Затражите на вријеме нечији савјет приликом финансијских процјена и улагања.

Дјевица

Добре идеје које имате захтијевају и ширу подршку од оне коју тренутно уживате у кругу сарадника. Све што желите можете и да остварите, али уз асистенцију и нечију подршку. Будући да ви сјајно функционишете у партнерству, потрудите се да око себе окупите особе од повјерења или угледа.

Вага

Улажете велики напор да остварите позитивне резултате у свом професионалном изражавању, али постоје изненадне ситуације које ремете ваше планове и пословну концепцију. Потребно је да се растеретите од додатних обавеза.

Шкорпија

Дјелујете забринуто због нових информација и промјена које наговјештавају ваши сарадници. Упорно покушавате у најкраћем року да ријешите неке велике проблеме. Склони сте честим промјенама расположења.

Стријелац

Налазите се за корак испред других, јер умијете тачно да предвидите нечију реакцију или одговор у пословним преговорима. Јасно вам је да савременији приступ заједничким темама или интересима доноси дугорочнији успјех.

Јарац

Након дужег пословног убјеђивања ситуација ће се промијенити у вашу корист, али мораћете да останете упорни и досљедни. Преплављени сте различитим мислима и емоцијама, тако да пажљиво одмјеравате добру прилику у којој можете да се изразите.

Водолија

Пажљиво процијените ситуације које захтијевају неки вид ризика или веће улагање новца. Неопходна вам је породична хармонија и нечије присуство да бисте остварили бољу психолошку равнотежу и приливе креативне енергије.

Рибе

Потребно је да се усаглашавате са својим сарадницима око уважавања различитих интереса, како би сви око вас осјетили моралну и материјалну сатисфакцију. Пажња и разумијевање које добијате у кругу своје породице дјелују врло подстицајно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана